Džejda Pinket Smit i Vil Smit trenutno su dve najpopularnije ličnosti o kojima bruji svet, a sve zbog poteza slavnog glumca koji je na dodeli Oskara udario komičara Krisa Roka koji je imao neumesnu šalu na račun njegove supruge.

Naime, kada je Kris predstavljao laureata za najbolji dokumentarni film, obratio se supruzi Vila Smita, koja je sedela pored njega u Dolbi teatru:

- Džejda, volim te, jedva čekam da vidim "GI Jane 2" - aludirajući na njenu obrijanu glavu usled alopecije s kojom se bori.

Glumica je na njegove reči prevrnula očima, dok je Vil Smit par trenutaka kasnije izašao na binu, udario Roka, i odšetao sa zajedljivim osmehom na licu.

- Vil Smit me je upravo je*eno odvalio. Baš lepo - bile su prve reči Krisa Roka nakon što ga je glumac ošamario pred svetom.

- Nemoj da uzimaš u je*ena usta ime moje žene! - odbursio je Smit.

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija

Godinama unazad priča o nraku Vila i Džejde. Glumica je jednom prilikom otkrila da ona i njen suprug imaju dogovor da mogu da "švrljaju", a Džejda je nedavno pričala o jednoj svojoj preljubi. Vil Smit je takođe jednom prilikom govorio o preljubi.

Vil Smit je 2021. u intervju za magazin GQ prvi put pričao o svom ljubavnom i bračnom životu, kao i o nekim starim žudnjama. Glumac je otkrio da je u mladosti želeo da ima mnogo žena istovremeno.

vil smit i dejda imaju otvoren brak
Shutterstock 

"Ne znam gde sam to video, ali kao tinejdžeru mi je delovalo kao sjajna ideja da imam 20 žena koje bih voleo, s kojima bih putovao i o kojima bih brinuo", rekao je Vil i otkrio da je dugo želeo da deo njegovog harema budu glumica Hale Beri i balerina Misti Kopland.

S obzirom na to da se godinama spekuliše da Džejda Pinket Smit i Vil Smit imaju otvoren brak, to se uvek nameće i kao pitanje.

"Džejda nikad nije verovala u konvencionalni brak. Imala je članove porodice koji su bili u nekonvencionalnim vezama. Tako da je odrasla drugačije nego što sam ja odrastao",  rekao je glumac.

"Postoji neprestana rasprava o tome šta je savršena veza. Veći deo naše veze ono što smo birali bila je monogamija,ali nismo razmišljali o monogamiji kao o savršenoj vezi", dodao je i rekao da nikome ne preporučuje put kakav su Džejda i on odabrali, kao i da brak ne treba da bude zatvor.

"Iskustva iz sloboda koje smo jedno drugom dali i bezrezervna podrška, za mene je to najveća definicija ljubavi", kaže Vil Smit.

vil smit je svojevremeno pričao kako je želeo d aima harem
Shutterstock 

"PRIVLAČILE SU ME ŽENE"

Džejda je jednom prilikom ispričala kako su je seksualno privlačile žene, ali da veze sa ženama nikada nisu bile za nju.

"Volim da budem okružena ženama, ali nikada ne bih mogla s njima da se povežem u romantičnom smislu. Ipak, nikada ne znaš. Dvaput dosad su me privukle žene u seksualnom smislu, a to je bilo dosta rano, kada sam imala oko 20 godina", ispričala je glumica.

Džejda i Vil Smit su imali brojne probleme u braku, a prošle godine glumica je suprugu u emisiji priznala da ga je varala s 29-godišnjim pevačem Avgustom Alsinom pre šest godina. Svetski mediji su 2020. redovno pisali o preljubničkoj aferi u kojoj su se supružnici našli, ipak sve su prebrodili i ostali su zajedno.

džejda pinket smit govorila je javno o preljubi
Abby Grant/Cover Images/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Džejda je rekla Vilu da je razvila prijateljstvo sa Avgustom pre nekoliko godine kada ga je upoznala preko sina Džejdena, a pevač je tada imao 23 godine. Ona je istakla da se u početku njihova bliskost stvorila jer je pevač navodno u to vreme bio bolestan i ona se angažovala oko toga da mu pomogne.

S obzirom na to, kako su oboje priznali, njihov brak je u to vreme bio na pauzi i praktično su bili raskinuli, Džejda je vremenom uplovila u vezu sa Avgustom, ali ne smatra to preljubom, jer nije ni bila sa Vilom u to vreme. Iako je par prvobitno demantovao Avgustove navode da se ovo desilo, sada su otkrili da je ipak delom sve istina. S obzirom na to da nije tačan deo da je Vil "dao dozvolu" da se ovo događa, ali i da ne smatraju to prevarom, jer im je brak u tom trenutku bio "nepostojeći".

"Osećala sam veliku bol u tom periodu, bila sam slomljena. U procesu te veze (sa Avgustom) definitivno sam shvatila da ne možeš da nađeš sreću van sebe. Samo sam želela da se osetim dobro. Dugo se nisam tako osećala... I bila mi je velika radost što sam pomogla nekome da se zaceli"  zaključila je Džejda. 

Par je u braku od 1997. godine i ima sina Džejdana i ćerku Vilou, dok Vil sa Širi Zampino ima i sina Treja.

džejda i vil zajedno imaju dvoje dece
Shutterstock 

2018. počela da gubi kosu

Džejda Pinket Smit 2018. prvi put je otvoreno govorila o gubitku kose i problemu sa kojim se bori. Glumica je pre četirig godine pričala da poremećaj imunog sistema i alopecija utiču na njen izgled i da 2018. godine počela da gubi kosu u pečatima.

2018 džejda je počela da gubi kosu
Shutterstock 

"Moram da pokažem ovo mesto da neko ne pomisli da je mama imala operaciju mozga. Alopecija i ja bićemo prijatelji. Ne preostaje mi ništa drugo nego da se smejem. Znate da se mučim sa alopecijom i jednog dana samo se pojavila ova linija. Ovo je malo teže sakriti, tako da ću da pokažem da ne bi krenule neke priče", rekla je Džejda.

Nakon što su krenuli problemi sa autoimunom bolešću i alopecijom, Džejda se u javnosti pojavljuje ošišana do glave.

glumica se od tada u javnosti pojavljuje ošišana do glave
Instagram 

Šta je alopecija?

Ženska androgena alopecija (AGA) ili ženska nasledna ćelavost je bolest pojačanog opadanja kose čiji se uzroci vezuju za genetsku osnovu. Ozbiljno se ispoljava u starijem dobu, mada je moguć i rani početak bolesti. Kao i kod muškaraca, ženska androgena alopecija nastaje zbog pojačanog lučenja muških polnih hormona – androgena. Međutim, uloga androgena kod ženskog tipa ćelavosti nije potpuno objašnjena.

Androgena alopecija kod žena se najčešće javlja posle menopauze. Obuhvata 50% ženske populacije starije od 65 godina. U početnom stadijumu ispoljava se u vidu proređene, slabe i tanke kose. Ukoliko je u porodici žene prisutna ćelavost kod muških i ženskih rođaka, velika je verovatnoća da će se pre i kasnije suočiti sa ovim problemom.

Zato je prevencija, odnosno pravilna nega kose jako važno. Pod tim se podrazumeva ne samo upotreba kvalitetnih kozmetičkih preparata i zdrav način života, već i redovna poseta lekaru, korišćenje propisane terapije i upražnjavanje odgovarajućih kliničkih tretmana. Na ovaj način, gubitak kose se može usporiti i sačuvati njen optimalan nivo do duboke starosti.

Ženska androgena alopecija (AGA) ili ženska nasledna ćelavost je bolest pojačanog opadanja kose čiji se uzroci vezuju za genetsku osnovu.
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!