Slavni glumac Denis Kvejd proslavio je 69. rođendan i danas moe da se pohvali da je konačno zaista srećan. Još uvek je aktivan na polju glume, "čist je" po pitanju narkotika i alkohola, a uz sebe ima lepu i dosta mlađu suprugu Lauru Samoa (29) koja mu je najveća podrška. Zbog razlike u godinama dugo su bili i na meti zlih jezika, ali se na to nisu obazirali. 

On je pre nekoliko meseci i izgovorio sudbonosno "da" na tajnoj ceremoniji, a komentari da "izgledaju poput oca i ćerke" nisu ga doticali. 

Denis Kvejd uživa u ljubavi sa mlađom suprugom Laurom.
Imagespace / Zuma Press / Profimedia 

Glumac i studentkinja upoznali su se pre 3 godine, a u bračnu luku su uplovili godinu dana nakon veze što je iznenadilo mnoge njihove prijatelje. Na tajnom venčanju u Santa Barbari bili su samo oni i pastor kao svedok, a Denis je pred Lauru kleknuo tokom romantičnog putovanja na Havaje.

"Razliku u godinama ne primećujemo. Nikada mi ni do koga nije stalo kao do nje. Imamo sjajnu vezu, a mogu samo reći da ljubav uvek pronađe dobar put", komentarisao je glumac jednom prilikom i istakao kako je Laura ljubav njegov života.

Kvejd je studentkinju poduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine, a oboje su rekli kako je to bila ljubav na prvi pogled. Laura je naglasila kako ni u koga nije bila zaljubljena toliko kao u Denisa te da to ništa ne može promeniti.

Denis Kvejd kaže da je ljubav sa Laurom bila na prvi pogled.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Volim njen karakter, njenu inteligenciju, a naravno i lepotu", izjavio je Denis u intervjuu za strane medije.

Denisu je to inače četvrti brak. Sa P. J. Soles je u braku bio od 1978. do 1983. godine, 1991. godine venčao se s Meg Rajan, koja mu je rodila sina Džeka, ali razveli su se 2000. godine.

Denis Kvejd bio je u braku sa Meg Rajan koja mu je rodila sina.
Shutterstock 

Od 2004. do 2018. godine u braku je bio s Kimberli Bafington, s kojom ima blizance koje im je rodila surogat majka, a pre Laure ljubio je 33 godine mlađu Santu Auzinu.

Inače, brak sa Rajanovom bio je više nego turbulentan jer je najveći problem pravila njegova zavisnost. Meg je bila sve veća zvezda, a umesto da se fokusira na uloge ona je više pažnje poklanjala Kvejdu. Zbog njega je prekinula odnos i sa rođenom majkom koja je smatrala da je glumac vuče na dno.

Denis Kvejd je imao problem sa zavisnošću tokm braka sa Meg Rajan.
Shuterstock 

Kvejd je nekoliko puta bio na odvikavanju, a uprkos svemu, Rajan je ostala uz njega. "Nikad se ne bih izlečio da nije bilo Meg. Stalno je bila uz mene. Ti meseci bili su najteži ispit za našu vezu i sada znam da je nikad neću pustiti od sebe, tu ženu koja mi je donela toliko sreće", rekao je tada glumac koji je 14 meseci nakon venčanja s Meg otkrio čari roditeljstva.

Plod njihove ljubavi, sinčić Džek, rodio se u aprilu 1992. U početku je sve bilo idealno pa je glumica uspešno usklađivala poslovni i porodičan život. Njena karijera je tada bila na vrhuncu, a redovno se nalazila i na listama najlepših žena sveta.

No, Meg nije ni sanjala da će joj 2000. godine snimanje filma "Dokaz života" uništiti do tada idealnu bračnu sreću. Naime, ulazak u nov milenijum oz­načio je i kraj njihovog braka.

U medi­jima je tada poput bombe odeknula vest da se glumica na snimanju "Do­kaz života" u Londonu toliko zaljubi­la u glumačkog partnera Rasela Kroua, zbog čega je u vodu bacila svih devet godina braka provedenih s De­nisom.

On joj, pak, nikako nije mogao oprostiti aferu sa šarmantnim australijskim "gladijatorom", pa je podneo zahtev za razvod, ali ga je na Megin nagovor ipak povukao.

Ipak, zvanično su se razveli u leto 2001, a glumica je mnogo godina kasnije progovorila o celoj aferi, kriveći supruga za bračni krah, zbog njegovih navodnih učestalih vanbračnih izleta.

"Rasel nije bio nikakav razarač brakova. On je samo ubrzao stvari koje su bile neizbežne. Kad sam ga upoznala, moj život je bio noćna mora. Nakon devet godina braka nisam bila spremna na još jednu dugu vezu, tako da sam na kraju i njega povredila. Mediji su me tada razapeli u javnosti, a mislim da je pravi nevernik bio pošteđen. Moj brak je najmanje pet godina pre razvoda bio u potpunosti nezdrav, ali razlog nikad nije bio neki drugi muškarac", ispričala je tada Meg.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!