NAKON 4 PROPALA BRAKA, LJUBI 39 GODINA MLAĐU STUDENTKINJU: Tajnim venčanjem šokirali sve jer izgledaju kao OTAC i ĆERKA

Denis Kvejd koji je od svoje supruge Laure Savoe stariji 39 godina su dokaz holivudskih zvezda koje zli jezici ni najmanje ne zanimaju.

Denis Kvejd je od svoje supruge Laure Savoe stariji 39 godina.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Velika razlika u godinama brojnim holivudskim zvezdama ne predstavlja nikakav problem, a mnogi od njih kunu se u veliku ljubav te ne mare za zlobne komentare. Jedan od njih je i šarmer Denis Kvejd koji je osim bogate karijere imao i bogati ljubavni život.

Holivudski zavodnik i danas u sedmoj deceniji važi za šarmera na čiji humor padaju žene širom sveta, a njegov ljubavni život i više je nego interesantan.

Poznati šarmer Denis Kvejd (68) ponosno je pokazao svoju mlađanu suprugu Lauru Savoa (29) na dodelama nagrada CMT ove nedelje u Nešvileu, što je dokaz da razlika od 39 godina paru nimalo ne smeta.

Denis Kvejd sa 39 godina mlađom suprugom na dodeli CMT nagrada.
Imagespace / Zuma Press / Profimedia 

Glumac i studentkinja upoznali su se pre 3 godine, a u bračnu luku su uplovili godinu dana nakon veze što je iznenadilo mnoge njihove prijatelje.

Na tajnom venčanju u Santa Barbari bili su samo oni i pastor kao svedok, a Denis je pred Lauru kleknuo tokom romantičnog putovanja na Havaje.

"Razliku u godinama ne primećujemo. Nikada mi ni do koga nije stalo kao do nje. Imamo sjajnu vezu, a mogu samo reći da ljubav uvek pronađe dobar put", komentarisao je glumac jednom prilikom i istakao kako je Laura ljubav njegov života.

Kvejd je studentkinju poduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine, a oboje su rekli kako je to bila ljubav na prvi pogled. Laura je naglasila kako ni u koga nije bila zaljubljena toliko kao u Denisa te da to ništa ne može promeniti.

Kvejd je studentkinju poduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Volim njen karakter, njenu inteligenciju, a naravno i lepotu", izjavio je Denis u intervjuu za strane medije.

Denisu je to inače četvrti brak. S P. J. Soles je u braku bio od 1978. do 1983. godine, 1991. godine venčao se s Meg Rajan, koja mu je rodila sina Džeka, ali razveli su se 2000. godine.

Denis Kvejd bio je u braku sa Meg Rajan 10 godina.
Shutterstock 

Od 2004. do 2018. godine u braku je bio s Kimberli Bafington, s kojom ima blizance koje im je rodila surogat majka, a pre Laure ljubio je 33 godine mlađu Santu Auzinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši