Velika razlika u godinama brojnim holivudskim zvezdama ne predstavlja nikakav problem, a mnogi od njih kunu se u veliku ljubav te ne mare za zlobne komentare. Jedan od njih je i šarmer Denis Kvejd koji je osim bogate karijere imao i bogati ljubavni život.

Holivudski zavodnik i danas u sedmoj deceniji važi za šarmera na čiji humor padaju žene širom sveta, a njegov ljubavni život i više je nego interesantan.

Poznati šarmer Denis Kvejd (68) ponosno je pokazao svoju mlađanu suprugu Lauru Savoa (29) na dodelama nagrada CMT ove nedelje u Nešvileu, što je dokaz da razlika od 39 godina paru nimalo ne smeta.

Denis Kvejd sa 39 godina mlađom suprugom na dodeli CMT nagrada.
Imagespace / Zuma Press / Profimedia 

Glumac i studentkinja upoznali su se pre 3 godine, a u bračnu luku su uplovili godinu dana nakon veze što je iznenadilo mnoge njihove prijatelje.

Na tajnom venčanju u Santa Barbari bili su samo oni i pastor kao svedok, a Denis je pred Lauru kleknuo tokom romantičnog putovanja na Havaje.

"Razliku u godinama ne primećujemo. Nikada mi ni do koga nije stalo kao do nje. Imamo sjajnu vezu, a mogu samo reći da ljubav uvek pronađe dobar put", komentarisao je glumac jednom prilikom i istakao kako je Laura ljubav njegov života.

Kvejd je studentkinju poduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine, a oboje su rekli kako je to bila ljubav na prvi pogled. Laura je naglasila kako ni u koga nije bila zaljubljena toliko kao u Denisa te da to ništa ne može promeniti.

Kvejd je studentkinju poduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Volim njen karakter, njenu inteligenciju, a naravno i lepotu", izjavio je Denis u intervjuu za strane medije.

Denisu je to inače četvrti brak. S P. J. Soles je u braku bio od 1978. do 1983. godine, 1991. godine venčao se s Meg Rajan, koja mu je rodila sina Džeka, ali razveli su se 2000. godine.

Denis Kvejd bio je u braku sa Meg Rajan 10 godina.
Shutterstock 

Od 2004. do 2018. godine u braku je bio s Kimberli Bafington, s kojom ima blizance koje im je rodila surogat majka, a pre Laure ljubio je 33 godine mlađu Santu Auzinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!