Bruklin Bekam i Nikola Pelc rekli su sudbonosno "da" jedno drugom nakon čekanja od dve godine. Par koji se verio još 2020, venčao se na luksuznom imanju Nikolinog oca vrednom 103 miliona dolara u Palm Biču na Floridi.

Svečanost je bila zatvorena za medije, a gostima su bili zabranjeni fotoaparati i mobilni telefoni. Šuškalo se da je prve fotografije mladenaca napravila niko drugi do legendarna Ana Libovic, te da će se one naći u novom broju "Voga".

Međutim, iako zvanične fotografije još nisu ugledale svetlo, paparaci su se potrudili da ipak "uhvate" trenutke sa "venčanja godine". Nikola je blistala u Valentino venčanici sa širokim velom, a kako se i pretpostavljalo, venčali su se pod cvećem okićenom kupom na tradicionalnoj jevrejskoj ceremoniji u čast njenog jevrejskog porekla.

Poljubac Nikole Pelc i Bruklina Bekama trajao je 6 sekundi.
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bruklin je nosio i jarmulku, tradicionalnu kapicu koja se nosi u znak poštovanja jevrejske tradicije. Nakon što ih je venčao rabin, on je i tradicionalno razbio čašu umotanu u salvetu.

Zatim se mladi bračni par poljubio, a kako svi pišu, poljubac je trajao šest sekundi i za samu ceremoniju bio veoma dug, pa je mladi par dobio i takav aplauz.

Viktorija i Dejvid Bekam zasenili su zvanice elegantnim izdanjima.
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, venčanje je okupilo mnoga poznata imena iz sveta šoubiznisa, te su se mogli videti gotovo sve članice "Spice Girls-a", osim Eme Banton koja je bila sprečena da dođe, Eva Longorija, Serena Vilijams, šef Gordon Remzi i mnogi drugi, a luksuzno venčanje po navodima stranih medija koštalo je oko 76 miliona funti.

Eva Longorija i Serena Vilijams su bili jedni od zvanica.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bruklin i Nikola potpisali su i oko 3 miliona vredan predbračni ugovor kako bi zaštitili svoju imovinu, gde je poseban akcenat bio na bogatu naslednicu, s obzirom da je njen otac daleko bogatiji od Bekamovih. Par je zapravo želeo još ranije da se venča ali ih je u tome omela pandemija, ali to je, po svemu sudeći, samo učvrstilo njihove emocije.

pritnscreen/instagram Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!