Najstariji sin Dejvida Bekama i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam (23) oženio je glumicu Nikolu Pelc, a raskošna svadbena ceremonija održala se u luksuznoj vili na imanju mladinog oca u Palm Biču na Floridi.

Mladoženjin kum na venčanju trebalo je da bude muzičar Elton Džon, ali navodno zbog svoje muzičke turneje neće biti u mogućnosti da prisustvuje događaju. Ipak, tu je bio Bruklinov veliki uzor - Gordon Remzi, sve članice bivše grupe Spajs Grls, glumica Eva Longorija, Madonin sin Roko Riči i mnogi drugi.

Nikola i Bruklin venčali su se 9 aprila
pritnscreen/instagram 

Par je navodno potpisao predbračni ugovor kako bi zaštitio bogatstvo Viktorije i Dejvida Bekama procenjeno na 380 miliona funti, kao i bogatstvo oca Nikole Pelc, biznismena Nelsona koje se procenjuje na 1,3 milijarde funti.

Par je potpisao predbračni ugovor
pritnscreen/instagram 

Ko je Nelson Pelc?

Nelson (79) je osnivač investiocione firme "Trian Fund Management", izgradio je tokom godina poslovnu imperiju vrednu milijarde, piše "Ok.co.uk". Počeo je da se bavi porodičnim biznisom "Pelc&Sons" - veleprodajom hrane koju je osnovao njegov deda 1896. godine.

Nelson je osnivač investiocione firme "Trian Fund Management"
Youtube Nelson Pelc, otac Nikole Plec, buduće supruge Bruklina Bekama

Nelson je počeo da upravlja kompanijom, te nastavio da je širi i istovremeno ulagao u nekoliko različitih poslova i nekretnina. Sada se veruje da je jedan od najbogatijih menadžera hedž fondova u Americi, a od oktobra 2021. godine njegova neto vrednost procenjena je na 1,7 milijardi dolara.

"Čovek s ulice i dobro zna šta masa želi"

Počeo je kao vozač kamiona u kompaniji koju je držao njegov deda Abdulah, da bi nešto kasnije sa svojim rođenim bratom preuzeo kompaniju za proizvodnju smrznute hrane i razvio biznis širom Amerike. Uspeo je jednom i da bankrotira, ali bankrot nije bio dugog veka, pronašao je investitore, vratio se na staze uspeha i u nebesa razvio biznis.

Za njega kažu kako je "čovek s ulice i dobro zna šta masa želi". A kako to obično biva, za njega su se vezali i skandali, a najgori je taj kada je navodno njegov broj telefona nađen među hiljadama ostalih koje su se nalazili u crnoj knjižici pedofila Džefrija Epstina, a priča se i da je bio jedan od mogućih investitora koji su želeli da od njega kupe New York Magazine.

Ovaj 79-godišnjak oženjen je bivšom manekenkom Klaudijom Hefner Pelc. Ranije je bio u braku sa Sintijom Pelc sa kojom ima dvoje dece.

Sadašnju suprugu Klaudiju oženio je 1985. godine, a dobili su osmoro dece- Metjua, Vila, Breda, Britani, Dizela, Zaka, Grega i Nikolu.

Kladuija Pels sa ćerkom
Youtube Klaudija Hefner Pels, supruga Nelsona Pelca

Klaudija živi van svetla reflektora otkako je napustila svet modelinga i osnovala porodicu sa Nelsonom 1986. Najstariji sin Metju takođe izbegava kamere. Za razliku od svoje braće i sestara 30 godišnja Britani je dizajnerka enterijera. U braku je sa suprugom biznismenom Francom Burstedom i čekaju četvrto dete.

Nikola i Britani imaju šestoro braće , a među njima je i glumac Vil Pelc i profesionalni hokej igrač Bred Pelc.

Nikola i Britani imaju šestoro braće
Shutterstock 

Nikola je veoma vezana sza svoju braću, posebno za Breda.

Podsetimo, Bruklin Bekam i Nikol počeli su da se zabavljaju 2019. godine, a samo godinu dana kasnije, u julu 2020, objavili su veridbu, od kada ne prestaje interesovanje javnosti za njihovo venčanje.

Bruklin i Nikola verili su se u julu 2020. godine
pritnscreen/instagram 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: stil