Viktorija i Dejvid Bekam opljačkani su u svojoj vili u zapadnom Londonu. Slavni par bio je u kući sa svojom 10-godišnjom ćerkom Harper u trenutku akcije lopova.

Kako piše "The Sun", njihov sin Kruz (17) primetio je nešto čudno 28. februara, kada se vratio iz izlaska s prijateljima. Naime, Kruz je video da je spavaća soba opljačkana i da je razbijen prozor.

Kruz je tada rekao ocu Dejvidu (46) koji je pozvao policiju, a onda su pregledali njihov dom vredan 40 miliona funti kako bi videli šta je ukradeno i oštećeno. Za to vreme Viktorija (47) je bila sa Harper.

Londonska policija utvrdila je da su dobili poziv 1. marta oko ponoći i da je reagovala na dojavu o provali u kuću na podrčju W11 u Kensingtonu.

viktorija je za vreme pljačke bila s ćerkom harper
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Izvor blizak slavnim supružnicima rekao je za "The Sun" da su Dejvid i Viktorija potreseni nakon provale u njihov dom. U prošlosti su se već suočavali s raznim progoniteljima i pretnjama otmicom.

"Nažalost, bili su žrtve profesionalnih lopova koji su aktivni u ovom području. Sreća je da su uspeli da uzmu stvari iz samo jedne osobe pre nego su otišli", ispričao je izvor blizak Bekamovima.

dejvid je odmah pozvao policiju
Shutterstock 

To je bio udarac za par jer su smatrali da su dovoljno zaštitili svoju kuću alarmnim sistemom, a imaju i kamere i snimke koje su ustupili policiji. Na njima se navodno vidi da se maskirani provalnik popeo preko ograde ispred kuće.

viktorija i dejvid su se veoma potresli
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ova vila Bekamovih ima četiri sprata, jednu terasu je neophodno hitno obnoviti, ali moraju da dobiju posebnu dozvolu da to urade. Najviše vremena Bekamovi provode upravo u ovom domu, a nešto ređe odlaze u Kotsvolds i Majami.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!