Priče da Viktorija Bekam ima prilično bizarne navike kada je u pitanu ishrana kruže godinama, ali da u nagađanjima ima i istine potvrdio je niko drugi do njen suprug Dejvid Bekam.

On je u podkastu "Table 4" Rutu Rodžersu ispričao da nekadašnja "Spajsica" već 25 godina jede jedan te isti obrok.

U pitanju je grilovana riba sa povrćem spremljenim na pari i od trenutka kada se oni poznaju, ona svoj meni nije promenila.

Dejvid Bekam otkrio je da Viktorija jede isto jelo svakog dana.
pritnscreen/instagram 

- Otkad se znamo, ona jede isključivo grilovanu ribu i povrće na pari. Izuzetno retko će napraviti izuzetak - kaže Bekam, dodajući da on sam uživa u raznovrsnoj ishrani i različito kombinovanim namirnicama.

Dejvid Bekam otkrio je da je Viktorija samo jednom promenila jelo.
pritnscreen/instagram 

- Jedini put kada je Viktorija poželela da proba nešto što ja jedem bilo je kada je bila trudna sa Harper. Bilo je magično, to je bilo potpuno posebno veče jer nikada to nije radila - kaže Dejvid Bekam.

Inače, tako jednolična ishrana bazirana samo na ribi pokazala se štetnom za Viktoriju jer su je lekari upozorili da ima previše žive u telu. Ona je otkrila da se uglavnom hrani tunjevinom i sabljarkom, čak i dva puta dnevno svakog dana! Previsok nivo žive u telu inače može da dovede do gubitka pamćenja, depresije, razdražljivosti a teži simptomi uključuju slepilo, drhtanje i probleme s bubrezima.

Vikotriju Bekam doktori su upozorili da ima previše žive u organizmu.
Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ovo inače nije prvi put da su Viktorijini obroci podigli šrašinu u medijima. Pre nekoliko meseci izjavila je da joj je omiljena hrana malo soli na tost hlebu od celog zrna pšenice, a priznala je i da je često prava noćna mora kuvarima u restoranima zbog svojih prohteva.

Vikotrija Bekam priznala je da je noćna mora svih kuvara.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Za većinu restorana ja sam verovatno najgora mora. Obožavam povrće kuvano na pari. Volim da se namirnice kuvaju na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili soseve - otkrila je tom prilikom nekadašnja Posh Spice. Istini za volju, ovakav tip ishrane zaista nije za svakoga, ali joj je osigurao sjajnu liniju na kojoj joj mnogi zavide, a još njenih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

prinscreen/instagram, Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Viktorija Bekam zbog jednostavne ishrane ima veoma vitku liniju koju održava uz to i redovnim vežbanjem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!