Viktorija Bekam ponovo postaje predmet podsmeha. Nakon što je na televiziji pokazala svoje povećane usne, te bežala od paparaca i krila se rukom, sada je cenama za novu kolekciju zaprepastila javnost.

Naime, bivša članica Spajsica, u novoj kolekciji predstavlja svilene "vrećaste" pidžame, sa dezenom zlatnih ribica, a njihova cena učinila je da dizajnerka dobije niz prozivki.

Viktorija Bekam dizajnirala pidžame koje koštaju skoro 80.000 dinara.
Xposurephotos.com / Backgrid UK / Profimedia 

Viktorija je za ovu pidžamu stavila cenu od 1.070 funti, kao deo njene kolekcije za proleće/leto 2022. godine.

Ipak, prema rečima korisnicima koji su žestoko osudili dizajnerku, ovakva pidžama može se naći u prodavnici u ulici Oliver Bonas i to za 65 funti, dok Primark ovakve pidžame prodaje za samo 22 funti.

Ovim postupkom, Viktorija se našla u centru skandala i razbesnela mnoge od svojih kupaca.

"Bezobrazluk, ona stvarno misli da smo ovce?", "Ovo je toliko nepošteno", "Provaljena si", "Sramota, toliko si preterala", "Viktorija baš želi da se naspava tako što nama proda papreno skupu pidžamicu", "Em je kopija, em basnoslovna cena", "Ne znam kako je nije blam", glasili su samo neki od komentara.

Ipak, Viktorija Bekam se ovim povodom još uvek nije oglasila.

Na zvaničnom sajtu Viktorije Bekam, cena pidžame kada se pretvori u dinare, iznosi 77.600.
print screen 

Podsetimo, 47-godišnja dizajnerka, čiji je modni brend od lansiranja 2008. godine nagomilao gubitke od 46 miliona funti, odustala je od organizovanja modne revije za londonsku Nedelju mode.

Umesto toga odlučila se za virtuelnu prezentaciju kolekcije koju je pogledalo manje od 1 odsto njenih pratilaca kojih ima 29 miliona.

Viktorija Bekam je na meti kritika i osuda zbog cena pidžama koje je dizajnirala.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Viktorija je za sve krivila koronu, koja je uticala na njeno poslovanje. Međutim, upućeni tvrde da je na Viktorijinu (ne)populartnost uticalo i to što se Dejvid sve manje pojavljuje sa njom, kao i sinovi Bruklin i Romeo koji su trenutno u Americi.

Da li je ova cena pidžame način da Viktorija povrati svoje bogatstvo, ostaje da vidimo.