Oni koji ne vole Bekamove tvrde da se Viktorija i Dejvid Bekam ne mogu razvesti kao i da to ne čine jer bi tako izgubili značajn deo žele jer bi izgubili značajan svog bogatstva.

Brend "Bekam", prema procenama londonske škole marketinga vredi više od kraljice Elizabete II. Bivši fudbaler i njegova supruga nekadašnja pevačica, a danas dizajnerka Viktorija Bekam zajedno su od 1997. godine. Nakon što su se 1998. godine verili, par je dobio prvog sina Bruklina. Venčali su se godinu dana kasnije, a u braku su dobili još troe dece, Romea, Kruza i ćerku Harper. 

bekamovi važe za jednu od najbogatijih porodica na svetu
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Svi su od rane mladosti angažovani u svetu mode, te tako novac samo "kaplje". Bruklinu i Romeu kum je slavni pevač Elton Džon, a kuma im je Elizabet Harlei. Sva tri sina trenirala su fudbal u Arsenalovoj školi, a jednom je neko rekao da samo jedan komad njihove odeće verovatno košta više nego ceo odrmar običnog čoveka.

Najveći deo prihoda dolazi iz tri izvora: novca koji Dejvid i dalje zarađuje zahvaljujući fudbalu, novca koji donosi sam brend "Bekam" - "Beckham Brand Holdings" i Viktorijine modne industrije. Samo od svog brenda dnevno zaradi i do 50 hiljada funti, piše Daily MailPored toga, Viktorija je vlasnik i “Moody Productionsa” koji je 2019. poslovao sa preko 10 miliona funti dobiti. Spekuliše se a zarada u međuvremenu porasla.

Prema pisanju „The Mirror-a“, samo je prošle godine zabeležio prihod od 17,4 miliona funti koje je zaradio od prodaje parfema, luksuznih satova, odeće i obuće na kojima se nalazi njegovo ime.

Dejvid je nedavno predstavljen kao novi ambasador Maseratija i snimio je promotivni video, a potvrdio je i da će glumiti u Diznijevoj seriji kao mentor tima mladih fudbalera, za šta je potpisao milionski ugovor.

Bekamovi pored brojnih unosnih poslova u svom vlasništvu imaju nekoliko nekretnina čija se vrednost meri milionima dolara. Njihov stan u zapadnom Londonu vredan je 35,1 miliona funti, dok imanje u Kotsvoldsu vredi 6 miliona funti. Svemu ovome, Dejvid je pridodao nekoliko unosnih ugovora s kompanijama “Samsung”, “Adidas”, “Pepsi”, “H&M” i mnogim drugim, a danas to činje i njegova deca

Bekamovi očito znaju kako pametno zaraditi, pa mogu punim plućima da uživaju ​​u životu. Kao roditelji četvoro dece, ponekad im je potreban odmor od svega.

strani mediji navode da su bekomovi bogatiji od kraljice elizabete
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Najviše od svih Dejvid uživa u porodičnim obavezama i neizmerno obožava svoju ćerku Harper, ali ponekad mu treba vremena za sebe.

Očekivano, poseduje luksuznu jahtu koja je njegova oaza mira i u kojoj uživa kad god poželi. Tako je iskoristio lep dan u Majamiju za piće i sunčanje sa svojim sinom Romeom. Razumljivo je da se Dejvid treba odmoriti, s obzirom na količinu skandala poslednjih godine, posebno onih koje se tiču njegove dece.

bekam voli da se opusti na svojoj jahti
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, Bekam je na Instagramu je podelio fotografiju na kojoj se vidi kako ljubi svoju 10-godišnju ćerku Harper u usta, nakon čega je naišao na niz negativnih komentara.

Na fotografiji se vidi da se tata i ćerka nalaze u parku, a 46-godišnji bivši fudbaler se već suočavao s kritikama zbog deljenja slika na kojima se vidi kako ljubi svoju mezimicu.

Kako to obično biva, u komentarima su mišljenja o ovom postupku podeljena. Neki su fotografije označili kao 'lepe' braneći zvezdu, dok su drugi insistirali da je njegovo ponašanje neprimereno.

"Mrzeo bi mene i moju decu, moj sin ima 17, a ćerka 16 i ljubim ih u usne, oni su moja deca!... koji je tvoj problem? Ti si jedini kreten s takvim mišljenjem", glasio je jedan od komentara.

Shutterstock, Instagram Slavni sportista i njegova porodica na računu imaju više novca od kraljice Elizabete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!