Bekamov sin Bruklin uskoro će reći sudbonosno "da" svojoj izabranici i bogatoj naslednici i glumici Nikoli Pelc. Njih dvoje zajedno su od 2019. godine, a od tog trenutka njihova veza odvijala se neverovatnom brzinom. Već u januaru 2020. godine objavili su da su vereni, međutim, Bekamovi su se potrudili da ne srljaju toliko brzo u brak, već da žive zajedno i vide da li su zaista jedno za drugo.

Ipak, činilo se da su emocije mladog para sve veće, a sada kada se konačno približilo samo venčanje, pojedini detalji procurili su u javnost, kao što je primera radi i njihov predbračni ugovor.

Iako je javnost isprva mislila da je Nikola sa Bekamovim sinom samo zbog slave i novca, istina je da je glumica zapravo daleko bogatija od svog izabranika. Otac Nikole Pelc bavi se investicijama, a njegovo bogatstvo procenjuje se na 1,7 milijardi funti, pa su za njega Bekamovi s bogatstvom od "samo" 370 miliona funti ‘male bebe’.

S obzirom da je Bruklin često na meti kritika zbog čestih promena karijere, kao i zbog kulinarske emisije u kojoj mu profesionalni kuvari i armija asistenata "pomaže da napravi sendvič", ne čudi što ga sad bije glas da je on taj koji je zapravo "sponzoruša" u odnosu.

Bruklin Bekam poznat je po menjanju profesija, a trenutno sebe zove kuvarom.
Vogue / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Samo venčanje trebalo bi da bude 9. aprila na obali okeana, u jednoj od luksuznih nekretnina Nikolinog oca vrednoj 76 miliona funti. Njihova oaza prostire se na 44.000 kvadratnih metara, na samoj obali Floride. Nikola će nositi Valentino venčanicu, a specijalni gost na slavlju biće Snup Dog.

Takođe, posebno je zanimljiv i striktan predbračni ugovor vredan 3 miliona funti. Iako se mislilo da su Bekamovi ti koji su hteli da zaštite svoje bogatstvo, ispostavilo se da je Nikola ta koja mora da brine za svoj novac, pogotovo ako se uzme u obzir koliko troši njen verenik.

Nikola Pelc i Bruklin Bekam potpisali su predbračni ugovor.
printscreen/instagram 

Ipak, njihove porodice su oduševljene njihovom vezom, a Nikolin otac posebno je široke ruke. On je samo na Bar Micvu organizovanu 2016. godine, za svoje sinove blizance, potrošio je više od milion dolara. Zato verovatno neće žaliti koliko će potrošiti na dan iz snova svoje mezimice.

Nikola Pelc bogatija je od svog dečka Bruklina Bekama.
Shutterstock 

Inače, Nikola Pelc najmlađa je od osmoro dece, od čega su šest sinova i dve ćerke. U intervjuima koje je do sada davala, uvek je isticala kako je u detinjstvu bila muškobanjasta i sanjarila da postane profesionalna igračica hokeja. Ali, ti snovi uskoro su postali zaboravljeni, kada je sa 12 godina upisala časove glume.

Mislim da je moj otac bio uveren da ću biti u ženskoj hokejaškoj ligi, ali zaljubila sam se u glumu i zamolila mamu da me pusti da glumim – rekla je verenica Bruklina Bekama. Inače ona je već imala kameo ulogu kao 13-godišnjakinja u pop videu Majli Sajrus.

Više od karijere, Nikola Pelc javnost je zabavljala svojim ljubavnim izborima. 2016. godine bila je u vezi s Džastinom Biberom, koji je bio opčinjen s njom. Ali, veza nije predugo potrajala, a već iduće godine snimljena je u zagrljaju današnjeg dečka Dua Lipe i brata Điđi i Bele Hadid, Anvara Hadida.

Nikola Pelv ranije se zabavljala sa Anvarom Hadidom.
X Prutting/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zajedno su proveli godinu dana, a pošto je snimljen kako se ljubi s Kendal Džener, ljubomorna Nikola Pelc otpratila je s Instagrama njegovu celu porodicu. 

Nadimak "nevaljale devojke" dobila je pošto ju je u jednom intervjuu 2015. spomenula Bela Torn, koja je za Nikolu rekla:

Ona je u poslu i vrlo je, vrlo zla. Trudim se uvek da budem što dalje od nje. Čak je ni ne pozdravljam. Njena braća i sestra nisu zli kao ona. Samo je ona takva. Jedan od razloga zašto je ne volim je i taj što je odrasla u bogatstvu i nikada nije morala ni za šta da radi - rekla je glumica, a još fotografija bogate naslednice i Bruklina Bekama pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!