Velika razlika u godinama nije ništa čudno kada su holivudske veze u pitanju, a na toj listi našao se pre izvesnog vremena i Majkl Šin koji je i inače poznat po burnom ljubavnom životu.

53-godišnji glumac je sada u vezi sa gotovo duplo mlađom devojkom, Anom Lundberg (27) sa kojom čeka drugo dete, a najviše trpi kritike jer je ona samo malo starija od njegove ćerke Lili koju je dobio u braku sa jednom od najlepših glumica sveta Kejt Bekinsejl.

Njihov razvod bio je više nego buran, iako poslednjih godina izbegavaju bilo kakve komentare na konto bivšeg odnosa, a šuška se da je još tokom braka Majkl voleo da švrlja, te da ju je varao sa daleko mlađim devojkama, kao i da je u jednom trenutku bio u vezi sa čak tri osobe.

Šuškalo se da je Majkl Šin varao Kejt Bekinsejl sa mlađim devojkama.
Splash News / Splash / Profimedia 

Majkl osim sa Kejt, sa kojom je bio u braku od 1995. do 2003. godine, poznat je i po vezama sa balerinom Lorejn Stjuart, holivudskom miljenicom Rejčel Mekadams, američkom voditeljkom Keri Kigan i poznatom komičarkom Sarom Silvermen.

Kejt Bekinsejl i Majkl Šin imaju 23-godišnju ćerku.
Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon prekida višegodišnje veze sa Sarom 2018. godine, Majkl je bio u vezi s čak tri žene, a Ana je poslednja u zanimljivom nizu.

Majl Šin sa Anom Lundberg već je dobio ćerku.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, sa njihovu vezu pročulo se u maju 2019. godine, a četiri meseca kasnije rodila im se kćer Lajra. Sada su vest o novoj prinovi podelili na Tviteru uz reči: "Čini se da je drugo na putu" i fotografiju Aninog trudničkog stomaka.

Inače, Šin je nedavno iznenadio sve odlukom da se deklariše kao neprofitni umetnik i da se odirče velikog dela imovine koju je stekao tokom višegodišnje glumačke karijere.

Njegova se imovina procenjivala na 16 miliona dolara, a prodao je dve vile u Americi i Velikoj Britaniji i svu dobit poklonio u dobrotvorne svrhe kako bi pomogao onima kojima je to najviše potrebno.

Majkl Šin inače se odrekao svoje imovine i postao neprofitni umetnik.
Shutterstock 

Shvatio je da može iskoristiti svoje bogatstvo kako bi učestvovao u sličnim pothvatima, i odlučio je da se vratni u rodni Vels kako bi promenio živote i fokusirao se na kampanje koje pomažu Velšanima.

"Shvatio sam da mogu da učinim dobre stvari i ako mogu dalje da nastavim da zarađujem svoj ​​novac, to me neće uništiti. Upoznao sam ljude i organizacije u svom rodnom gradu za koje nisam znao da postoje, male grupe koje su pokušavale da pomognu mladima da bih se vratio u posetu tri ili četiri meseca kasnije i saznao da su sredstva nestala i da ta organizacija više ne postoji", izjavio je za "Big Issue" i dodao kako ga je to jako razočaralo.

Sa druge strane, njegova bivša supruga Kejt Bekinsejl važi za jednu od najlepših žena u Holivudu koja iza sebe pored bogate karijere ima obrazovanje na Harvardu i podatak da ima natporsečno visok koeficijent inteligencije (152).

Shutterstock Kejt Bekinsejl

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!