Kejt Bekinsejl ovih dana u Las Vegasu snima novi film "Prisoner's Daughter", međutim, izgleda da će engleska glumica neko vreme morati da izostane sa seta.

Naime, kako piše "TMZ", Kejt je završila je u bolnici zbog nesnosnih bolova u leđima. Za sada nije poznato je li se 48-godišnja Kejt povredila na snimanju pomenute porodične drame ili u hotelu u kojem je odsela.

Izvori bliski glumici u petak su rekli kako je ona još uvek na odeljenju hitne pomoći, a njeno trenutno stanje i dalje nije poznato. Dodaju, zatim, kako su je leđa "uhvatila" oko 10:30 ujutro, što je zahtevalo brz odlazak u bolnicu.

Otkako je zbog snimanja stigla u Las Vegas, Kejt na društvenim mrežama redovno dokumentuje sve u vezi sa svojim boravkom tamo. S pratiocima je podelila brojne testove na covid-19 koje je morala da uradi, a požalila se i na vrućinu u najvećem gradu Nevade.

Shutterstock Kejt Bekinsejl

U filmu "Prisoner's Daughter" glume i Brajan Koks, Tajler Riter i Erni Hadson. Koks igra bivšeg osuđenika Maksa, koji nakon izlaska iz zatvora ponovo pokušava da se poveže sa ćerkom (Bekinsejl) i unukom.

kejt bekinsejl, paparaco
RW/MPI / Capital pictures / Profimedia