Madona danas uživa u vezi sa 36 godina mlađim igračem Ahlamalikom Vilijamsom, što nije ništa čudno ako se uzme u obzir da je i u prošlosti imala više nego buran ljubavni život.

Zapravo, upravo ju je njen veliki "apetit" koštao višegodišnjeg prijateljstva sa poznatom glumicom i komičarkom Sandrom Bernhard.

Naime, pre 30 godina njih dve su bile nerazdvojne, a danas okreću glavu jedna od druge kada se sretnu na crvenom tephu. Prijateljstvo je, u očima javnosti, puklo preko noći, a za sve ove godine pojavio se sijaset teorija zašto je do toga došlo.

Madona je uvek bila poznata kao neko ko je imao buran ljubavni život.
Instagram 

Međutim, nedavno je prijatelj Bernhardove, Ajzak Mizrahi odlučio da otkrije šta je zapravo bila pozadina sukoba. Kako je rekao, do kraja prijateljstva došlo je nakon što se Madona umešala u Sandrinu vezu.

Glumica je tada bila zaljubljena u party devojku i vlasnicu brojnih noćnih klubova Ingrid Kasares, međutim, na "it" lepoticu, oko je bacila i pevačica.

Madona i Ingrid Kasares zbližile su se navodno dok je bila u vezi sa Sandrom.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Nisam bio siguran kakve su Madonine namere sa Sandrom... Nisam mogao da pogodim šta se dešava između njih - rekao je Mizrahi.

- Nisam bio siguran jesu li u vezi ili je Madona jurila Sandrinu devojku, koja je bila prelepa, devojku po imenu Ingrid.

Zapravo, godinama unazad priča je bila da su se Sandra i Madona posvađale jer pevačica nije pitala najbolju drugaricu da bude deo njene kontroverzne knjige "Seks", koja obiluje fotografijama koje spadaju u softkor pornografiju. Mizrahi kaže da to nije slučaj.

Sandra Bernhard bila je zaljubljena u Ingrid kada je Madona umešala prste.
Shutterstock 

- To nije istina. Istina je da je Sandra izneverena jer je Madona imala aferu s Ingrid - rekao je Ajzak i dodao da glumicu nije zanimala pomenuta knjiga.

- Niko od nas nije imao preterano lepo mišljenje o toj knjizi. Bila je, znate, malo "isforsirana", malo izveštačena. Istina je da se nešto desilo između Madone i Ingrid dok se Ingrid višala sa Sandrom, i Sandru je to povredilo. Nije reč o knjizi. Mislim da Madona ima drugačije viđenje toga šta znači imati seks sa nekim, šta znači biti u vezi s nekim. Mislim da nije verovala da radi nešto strašno. Samo je odgovorila na erotiku...

Pričalo se da je prijateljstvo Sandre i Madone puklo jer je nije pitala da gostuje u njenoj knjizi "Seks".
pritnscreen/instagram 

Prijateljstvo sa Sandrom je puklo, međutim, Madona je nastavila da se viđa sa Ingrid u godinama koje slede, a čak su i ovu novu godinu dočekale zajedno, dok je Berhardova tek pre nekoliko meseci delimično prokomentarisala situaciju.

Madona je ovu novu godinu dočekala sa Ingrid Kasares.
printscreen/instagram 

- Madonine veze ne traju. Ona jednostavno ne može da podnese istinu o svom ponašanju, niti da neko priča ono što se njeoj ne dopada - rekla je pre nekoliko meseci, ali dalje se nije osvrtala na bilo kakve priče vezane za Ingrid.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!