Velika tuga je što nekadašnju kraljicu popa Madonu danas češće spominju zbog uništenog izgleda i lošeg Fotošopa nego zbog hitova koji su ostavili neizbrisiv trag u istoriji muzike.

Međutim, pevačicu u poslednje vreme sve više zovu "vanzemljcem", i govore da želi da izgleda mlađe od ćerke, dok paparaco fotke neretko otkrivaju pravo stanje stvari.

Više je nego jasno da se sa starenjem ne miri, te da, iako je samo na da li će i šta da radi sa svojim telom, Madona je odavno krenula putem bez povratka i gotovo uništila svoj lik filerima, operacijama, botoksom...

Madona je operacijama izmenila svoj lik.
W8 Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na sve to, na mrežama gotovo da nije moguće videti njen lik bez tone Fotošopa, a tek se tu i tamo provuče koji detalj, poput ruku koje je zaboravila da "obradi", koji otkrivaju njene prave godine.

Madonine ruke često otkrivaju rpavo stanje godina.
printscreen/instagram 

Sada je jedan dizajner odlučio da Madoni ukloni sve te filere i filtere i zapravo pokaže javnosti kako bi izgledala da prirodno stari. Rezultati su šokirali obožavaoce pevačicinog lika i dela, i svi se slažu da kao da nije u pitanju ista osoba.

Naime, on je iskoristio jednu od njenih novijih fotki, na kojoj je "upeglala" sve što se moglo editovati. Koža na licu nenormalno je glatka, kao i kapci i vrat, a na prvi pogled pop ikoni niko ne bi dao više od 29, 30 godina.

Madona svaku svoju fotografiju fotošopira do neprepoznatljivosti.
pritnscreen/instagram 

Dizajner po imenu Hidrelej Diao "obrnuo je proces", ali ne samo to. Uz pomoć veštačke intelignecije i Fotošopa otkrio je svetu pravu Madonu, odnosno kako bi izgledala da ne koristi programe za ulepšavanje, kao i da sem klasičnih bjuti tretmana i kremica ne koristi ništa više, odnosno da je umerenija sa botoksom i filerima.

Jedan umetnik uspeo je pomoću veštačke inteligencije i Fotošopa da pokaže kako bi Madona izgledala da prirodno stari.
pritnscreen/instagram 

Pratioci su bili saglasni da bi pevačica tu fotku najradije spalila da može.

"Ovo nije ista osoba", "Voleo bih da Madona izgleda ovako, i dalje je lepa", "Madonu ovakvu nikada nećemo videti", "Izgledala bi normalno. Zašto ne može da prihvati svoje godine?", "Nemojte da ovo vidi Madona, ugasiće mu stranicu", "Devojke gledajte i učite... fileri su zlo", "Ovo je potpuno nerealistično, jer Madona nikad neće prestati da koristi filere i botoks"... samo je delić komentara...

Bilo kako bilo, većina je saglasna da bi volela da vide slavnu pevačicu u normalnijem izdanju, iako je, ruku na srce, to odavno nemoguće, a koliko se promenila od mladosti i dana najveće slave pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Kraljica pop uništila se operacijama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!