Svako od nas ima svoje loše dane, a slavni nisu izuzetak.

Ipak, čini se da smo pop kraljicu Madonu retko mogli da vidimo u javnosti, a da na njenom licu nije osmeh.

Barem je tako u poslednje vreme.

Kolikogod je prozivali za operacije, Fotošop... ona ne daje ni pet para na kritike i glasine, već živi život onako kako se njoj hoće. Zato su mnogi i bili zabrinuti kada su se na mrežama pojavile nove fotografije iz jednog zimskog parka, na kojima je bila namrgođena i neraspoložena, uprkos tome što je bila u društvu svog dečka, 36 godina mlađeg Ahlamalika Vilijamsa.

Madonu su paparaci uslikali u zabavnom parku sa dečkom.
W8 Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog svega su se pojavili navodi da u vezi nije sve kako treba, te da pevačici očigledno nije više toliko lepo sa mlađanim momkom.

Paparaci su Madonu uslikali bez šminke, a na fotografijama je delovala veoma umorno, podbulo i neraspoloženo.

Madona je na fotografijama delovala podbulo i neraspoloženo.
W8 Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podočnjaci su joj bili izraženi, a lice koje ovog puta nije provučeno kroz filtere otkriva kako pevačica zaista izgleda, zbog čega je mnogi nisu prepoznali na prvu loptu. Da je sve to zaista istina posvedočili su i izvori sa lica mesta koji su rekli da ljudi nisu ni shvatili da je pored njih jedna od najvećih muzičkih legendi.

"To Madona? Mogao sam proći pored nje, a da je ne poznam", "Na internetu "grmi" , a uživo baba", "Baka izvela unuka u šetnju", "Madona, vreme je da promeniš tog i nađeš još mlađeg dečka"... samo su neki od komentara na mrežama.

Mnogi su komentarisali i da joj lice deluje deformisano zbog silnih intervencija, te da "može da se pretvara do sutra da ima 25, kad paparaco fotke ne lažu", a sve to je više nego jasno kad fotografije uporedite sa objavom na njenom Instagram profilu.

Madona je istog dana podelila fotografije na svom Instagram profilu koje su sušta suprotnost paparaco fotkama.
printscreen/instagram 

Inače, čak i dok su se svi oko nje zabavljali, Madonino lice potpuno je ostalo isto, a na momente je delovalo kao da joj je dosadno.

Da li je došlo do problema u vezi, ili jednostavno pop divi nije bio dan ostaje da vidimo, a koliko se promenila od početka karijere do danas, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!