Madona je još jednom uspela da digne ceo svet na noge.

Kao da joj je malo bilo što je pre nedelju dana izbacila gole fotografije zbog kojih je mnoge ostavila u čudu, nego je sad zaratila sa nekadašnjim dobrim prijateljem, reperom 50 Centom.

Povod su upravo i bile sporne fotke, na kojima je u prvom planu njena pozadina. Očekivano, većina ljudi nije bila nimalo oduševljena, te su uglavnom ostavljali negativne komentare ispod fotografija. Jedan od onih koji se takođe oglasio na ovu temu bio je i reper koji je na svom storiju podelio skrinšot objava i prokomentarisao ih uz reči:

"Ovo s****e je presmešno. To je Madona ispod kreveta koja pokušava da bude devica u 63. Poludela je ako ne podigne svoje staro d**e".

50 Cent našao se u jeku skandala nakon što ga je Madona javno isprozivala.
Shutterstock 

Međutim, onda se oglasila i Madona, sa zakasnelom rekacijom, ali sa spremnim odgovorom. Pop kraljica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa 50 Centom i preko nje napisala:

"Evo 50 Centa koji se pretvara da je moj prijatelj. Sada si odlučio da pričaš o meni! Pretpostavljam da je vaša nova karijera privlačenje pažnje pokušavajući da ponizite druge na društvenim mrežama. Loš izbor koji možeš da napraviš kao umetnik i kao odrasla osoba. Samo si ljubomoran što nećeš da izgledaš dobro kao ja, niti se zabavljati kad budeš mojih godina! Šteta što nema emodži kiselog grožđa".

Madona se javno obratila 50 Centu preko Instagrama.
pritnscreen/instagram 

Reper joj je nakon toga odgovorio na Tviteru, a pratioci su se podelili u dva tabora. Očekivano.

"Mora da sam povredio Madonina osećanja, jer je otišla i iskopala staru MTV fotografiju iz 2003. godine. Žao mi je, zaista nisam nameravao da povredim tvoja osećanja. Nikako nemam korist od ovoga, rekao sam šta sam mislio kada video fotografiju, zbog toga gde sam je video ranije, nadam se da ćeš prihvatiti moje izvinjenje", napisao je 50 Cent, ali još uvek nije poznato da li mu je Madona oprostila ili ne.

Sa jedne strane bili su oni koji smatraju da 50 Cent u ovom slučaju nije ispao pravi prijatelj, te da iako ima takvo mišljenje nije trebalo da ga iznosi javno.

"Mogao je da joj to pošalje u poruci", "Ovako se ne ponašaju prijatelji", "Ona ima pravo da se ponaša i slika kako želi, šta to njega briga"... pisali su neki.

Madona je brutalno odgovorila 50 Centu na prozivke.
pritnscreen/instagram 

Sa druge strane, bilo je i onih kojima su Madonine reči i te kako "zazvečale" u glavi te su joj masovno poručivali "da se sabere i pogleda u ogledalo, jer ogledalo nema Fotošop".

"Ko bre izgleda tako dobro u 63. godini? Madona? Imaš li ti ženo ogledalo? Raspadaš se od botoksa", "Volim Madonu ali da priča da izgleda dobro... okej, trenira, ali lice.. užas...", "Teško izgledati dobro sa filterima, ženo saberi se i ne ponašaj se kao balavica"... moglo se pročitati na mrežama.

Mnogi se slažu da Madona ne izgleda toliko dobro već vešto koristi filtere i programe za obradu slika.
Instagram 

Da li je ovo početak rata između nekadašnjih prijatelja ostaje da vidimo, ali činjenica jeste da iako se pop kraljcia zaista može pohvalitit fit linijom i vitkom figurom u šezdesetim, i te kako preteruje sa operacijama, a kako je izgledala nekad, a kako danas i koliko se promenila zbog silnih intervencija, pogledajte u galeriji na kraju teksta:

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!