Nema kraja Madoninom bizarnom ponašanju.

Zapravo, čini se da je iz dana u dan sve ekstremnija, a nove fotografije to i dokazuju.

Kao da njena često degutantna izdanja nisu dovoljna, kao i Fotošop fejlovi, nego u poslednje vreme šokira ponašanjem čak i u emisijama, pokazuje golu zadnjicu i međunožje, zbog čega je prozivaju da komotno može da otvori profil na OnlyFansu.

Sada je otišla korak dalje dokazavši da nema meru čak i kada pozira za naslovnicu svetski poznatog časopisa "V".

Iako je stala pred objektiv vrsnih stručnjaka iz oblasti fotografije, Madona je rešila da fotografije budu toliko editovane da se čini kao da ih je sama sređivala u Fotošopu zbog čega izgleda poput karikature.

Njeno lice nema apsolutno niti jedinu, jedinu boru, te bi se lako pomislilo da je na fotkama osoba od 20, a ne 65 godina.

Međutim, ni to nije sve.

Za "V" časopis pozirala je i potpuno gola, a na sebi ima samo nude mrežaste čarape, dok je njena zadnjica u prvom planu.

Iako je bilo i onih koji su hvalili izgled vremešne pevačice, daleko su bili glasniji drugi koji su govorili da je ovo samo početak kraja.

"Toliko si pukla da možemo samo da te žalimo", "Pokretna karikatura", "Jesu ovo dali njoj da uređuje fotke", "Mislila sam da je "V" magazin elitni časopis, ovo je odvratno", "Madona sa 63 izgleda kao da joj je 20? Ma važi!", "Jezivo koliko je pukla"... samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na mrežama.

madona se bizarno ponasa u poslednje vreme
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo nije prvi put da pevačicu žestoko kritikuju zbog ponašanja i izgleda, ali se čini da je njoj ovako baš sve potaman, te ne sumnjamo da će nas i u budućnosti "častiti" novim provokativnim i cringe izdanjima, a neke od najbizarnijih pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Madonina bizarna izdanja