Pop zvezda Madona je pre nekoliko dana zgrozila javnost svojim objavama, ali i ponašanjem. Nedavno je pokazivala razgolićenu zadnjicu i međunožje, a onda je otišla korak dalje.

Iako je od samog početka karijere rušila granice svojim kontorverznim nastupima i izjavama, to nije bilo dovoljno da ni najverniji fanovi ne osude njen poslednji potez.

madona
pritnscreen/instagram 

Madona, koja je nedavno proslavila 63. rođendan, u želji da zadrži status seks simbola i pored vidno fotošopirane fotografije u mrežastim čarapama i vešu, pokazala je gole grudi i prekršila pravila ponašanja na popularnoj društvenoj mreži.

Pevačica se tu nije zaustavila, pa je objavila još jednu fotografiju na kojoj je u kadru njena zadnjica dok leži ispod kreveta.

Tada je usledio niz negativnih komentara, a danas je Instagram odlučio da ukloni ove fotografije.

- Ponovo postavljam fotografije koje je Instagram uklonio bez upozorenja ili obaveštenja... Razlog koji su naveli administratorima mog naloga jeste taj što je mali deo moje bradavice bio otkriven - napisala je pop ikona u svojoj Instagram objavi.

Uz objašnjenje, Madona je i prekrila spornu fotografiju emotikonom u obliku srca.

- I dalje mi je zapanjujuće da živimo u kulturi koja dozvoljava da se pokaže svaki centimetar ženskog tela osim bradavice. Kao da je to jedini deo anatomije žene koji se može seksualizovati - dodala je pevačica.

Madona dalje piše da ženske bradavice ne bi trebalo da budu cenzurisane jer se mogu koristiti za "hranjenje bebe", a ponekad i muške bradavice mogu biti "erotske", ali nisu cenzurisane.

Zatim je ironično napisala da je zahvalna sebi što je uspela da održi zdrav razum posle četiri decenije "cenzure, seksizma, ejdžizma i mizoginije".

Podsetimo, Madonu su skoro prozivali da "komotno može da otvori profil na OnlyFansu" kada je želela da dokaže da nema meru čak i kada pozira za naslovnicu svetski poznatog časopisa "V".

Iako je stala pred objektiv vrsnih stručnjaka iz oblasti fotografije, Madona je rešila da fotografije budu toliko editovane da se čini kao da ih je sama sređivala u Fotošopu zbog čega izgleda poput karikature.