Pop zvezda Madona od samog početka karijere rušila je granice svojim kontorverznim nastupima i izjavama, a sada je definitivno rešila da ode korak dalje.

Nedavno je zgrozila javnost svojim objavama i ponašanjem, kada je pokazivala razgolićenu zadnjicu i međunožje, a njen poslednji ispad na Instagramu uspeo je da šokira i one koji su do sada bili "na njenoj strani".

Madona koja je nedavno proslavila 63. rođendan, u želji da zadrži status seks simbola u poslednjoj objavi na Instagramu pored vidno fotošopirane fotografije u mrežastim čarapama i vešu pokazala je gole grudi i prekršila pravila ponašanja na popularnoj društvenoj mreži.

Pevačica se tu nije zaustavila, pa je objavila još jednu fotografiju na kojoj je u kadru njena zadnjica dok leži ispod kreveta.

Iako su grudi bile u prvom planu nikome nije promaklo koliko su slike fotošopirane i da nije ni nalik onome kako zaista izgleda u prirodi.

"Ona zaista nije dobro, njoj treba pomoć", "Zgrožena sam, ovo je zaista previše", "Užasno kako se ponaša", "Ovo su poteži očajne žene željne pažnje", "Gospođo, nikoga ne zanimaju vaše grudi i zadnjica", "Ženo, saberi se i potraži stručnu pomoć", "Fotošop na maksimumu", samo su neki od komentara na njene fotografije.

Podsetimo, Madona je nedavno gostovala u emisiji kod Džimija Falona da bi ispromovisala svoj koncertni dokumentarac "Madame X", a tom prilikom pela se na sto i pokazivala zadnjicu publici.

Pored toga pop diva često se često se našla na udaru kritika zbog prevelikog broja estetksih intervencija koje su itekako vidljive na njenom licu, a mnogi joj zameraju i prekomernu upotrebu botoksa od kojih se Madona potpuno izdeformisala.

Nažalost, iako su mnogi mislili da će se pop diva smiriti i vratiti "u normalu", za sada nema izgleda da se to i desi. Jedno je sigurno - energiju joj niko ne može osporiti, a još neka od kontroverznih izdanja kojim je "častila" publiku u poslednje vreme pogledajte u galeriji ispod.

printscreen/instagram Madona na dodeli MTV nagrada