Kraljica popa, 63-godišnja Madona ne prestaje da iznenađuje svojim fotografijama i potezima na društvenim mrežama.

Prvo je gostujuću u emisiji pokazala svoju zadnjicu, a onda je to nastavila i na Instagramu objavljujući veoma provokativne slike.

Sada se ponovo našla se na meti brojnih kritika nakon što je pozirala kao Merilin Monro. Na jednoj od fotografija čak je rekreirala scenu smrti najpopularnije plavuše na svetu, piše TMZ.

Pevačica je pozirala fotografu Stivenu Klajnu za naslovnicu magazine "V", a fotografije su inspirisane poslednjim fotografijama Merilin Monro, što su mnogi prozvali "morbidnim" i "degutantnim".

Madona na jednoj fotografiji leži na krevetu, licem okrenutim prema zidu, a na noćnom ormariću vide se bočice s tabletama. Ova fotografija je očekivano privukla najviše pažnje, a mnogi su se zgrozili nad temom spomenute fotografije.

Bilo je i mnogo komentara na račun preteranog uređivanja fotografija, jer je na nekima pevačia toliko fotošopirana da ju je gotovo nemoguće prepoznati.

"Svi smo u medijima videli kako izgleda bez fotošopa", "Još uvek je kraljica, ali ovo je tužno", "Ko je to? Ovo nije Madona", "Ovo je kriza srednjih godina", " Načisto je izgubila kompas", samo su neki od komentara na njene novo fotografije.

Podsetimo, pop ikona u poslednje vreme često se našla na udaru kritika zbog prevelikog broja estetksih intervencija koje su itekako vidljive na njenom licu, a mnogi joj zameraju i prekomernu upotrebu botoksa od kojih se Madona potpuno izdeformisala.

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.

Ona izgleda kao skroz druga osoba što otkrivaju njene aktuelne fotografije sa društvenih mreža, ali i paparaco, neobrađene fotografije.

Previše botoksa, plastične operacije i preterano korišćenje filtera doveli su do toga da Madona danas ne liči na sebe. Kada pogledate njene slike s početka karijere, kao i slike nastale pre 10-ak godina, ali i one danas, gotovo da je reč o potpuno drugoj osobi.