Poslednjih meseci više se priča o plastičnim intervenijama i Fotošop fejlovima nekadašnje kraljice popa Madone, nego o njenim pesmama.

Pevačica ne prestaje da zgražava javnost svojim bizarnim ponašanjem, a čak su i najvatreniji obožavatelji komentarisali da su njeni postupci ravni ponašanju tinejdžera, te da ne nalikuju jednoj velikoj svetskoj zvezdi kakva je ona.

Međutim, čini se da što su komentari bili grublji, to je Madona bila slobodnija i raskalašnija. Na sve to, njeni javni nastupi naterali su sve da "podignu obrvu" i bukvalno postave pitanje: ko je to i šta su uradili Madoni?

Fanovi su saglasni - iako je oduvek bila skandal-majstor, više je nego očigledno da se ne miri sa starenjem, a umesto titule "kraljice popa" dodelili su joj novu - "kraljice Fotošopa".

madona
Instagram 

Nedavno je krasila i naslovnicu prestižnog "V magazina", a njene neprirodno obrađene fotografije podigle su veliku buru u javnosti. Čak i kada bi je paparaci uhvatili u javnosti, pevačica je gledala da svoje telo pokrije, a jedino je njeno lice otkrivalo koliko preteruje sa botoksom i filerima jer je delovalo kao da će svakog trenutka pući.

Međutim, jedan deo na telu ipak nije mogla da sredi ni filerima, a ni Fotošopom, a čini se da ga je nehotice otkrila nakon proslave "Dana zahvalnosti".

Naime, ona je na svom Instagram storiju podelila par fotografija sa usvojenim ćerkama. Naravno, svoje lice obradila je kao i inače, ali njene godine kao i pravo stanje kože otkrile su ruke koje je, očigledno zaboravila da fotošopira.

madona stori
printscreen/instagram 

Ruke su inače i glavni pokazatelji godina, a ni Madona nije izuzetak, te je ovaj deo njenog tela definitivno otkrio kako zapravo izgleda 63-godišnja pevačica.

madonine ruke
printscreen/instagram 

Iako je činjenica da izgleda više nego sjajno, istina je da nije moguće da sa 63 izgledate kao da vam je 23, pa makar bili i Madona glavom i bradom, a još njenih paparaco fotografija koje otkrivaju da nije baš sve onako kako predstavlja na Instagramu pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.