Madona, kraljica popa, u poslednje vreme više privlači pažnju zbog svog izgleda koji se u poslednje vreme prilično promenio.

Ona je na trenutke neprepoznatljiva fanovima koji, iako je vole, komentarišu da je preterala sa plastičnim operacijama.

Od 1982. godine pa do danas, ona je uradila nekoliko fejsliftinga, podizanje vrata, tri puta je podizala obrve, dorađivala je obraze, ubrizgavala filere, implantate.

U sedmoj deceniji života, pevačica ima telo na kome bi joj pozavidele i duplo mlađe žene, ipak njeno lice tema je o kojoj poslednjih meseci bruji ceo svet.

Madona zbog operacije liči na vanzemaljca.
printscreen/instagram 

I više je nego jasno da su njene fotografije nerealno fotošipirane na Instagramu zbog kojih izgleda 20 godina mlađe, ali situacija uživo je i te kako drugačija.

Kada pogledate njene slike s početka karijere, kao i one nastale pre desetak godina, a potom ove današnje, radi se o potpuno drugoj osobi.

Madona s početka karijere pre operacija.
Youtube 

Ipak, najviše čudi i najveća je ironija njena zavisnost o plastičnoj hirurgiji jer je nekada bila baš žustri protivnik iste.

„Vrat vas negde uvek otkrije. Pacijenti sređuju lice, a vrat zaborave. A potrebno je raditi i lifting vrata, pa lica, pa onda neka nega lica uz hijaluronske filere. To nosi prirodan izgled i donosi dostojanstveno starenje.

Vi onda i sa šezdeset izgleda kao da imate 40, sa 40 kao da imate 30, ali nije poenta da sa 70 izgledate kao da imate 20, jer to nije moguće“, rekla je za Novu doktorka Tanja Radenkov Medenica iz poliknike Eterna, komentarišući Madonin upropašten izgled.

Madona izgleda poptuno drugačije na paparaco fotografijama.
BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Poznate ličnosti, kaže, najviše preteruju u pogrešnim tretmanima kao i u količini filera koje koriste. Madona, zbog toga, ima neprirodan oblik glave i danas liči na vanzemaljca.

Madone je operacija potpuno izmenila svoj izgled.
Instagram 

„Glava joj je previše velika, ima vanzemaljski oblik, jako naglašene jagodice, brada joj je išiljena. Javne ličnosti misle da ako podignu jagodice da će koža da se zategne, ali ne. Njima, konkretno Madoni, treba jedan dobar fejslifting, izgledaće dvadesetak godina mlađe. Ona je napumpala jagodice, dobila je taj čudan oblik glave - objašnjava doktorka pa dodaje:

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.

- Obrazi su joj uvučeni, to je topila lipolizom, a vremenom i starenjem se smanjuje taj deo, mast iz lica se gubi. Brada ide u špic, kao jedan mali zeleni vanzemaljac. Videla sam joj paparaco fotke – kvalitet kože je užasan, koža joj je izbrazdana ima puno bora. Predimenzionirane jagodice i izdužena brada, izgleda, nažalost, kao veštica iz crtaća. Strašno izgleda. Samo bih je poslala da sve to istopi, a onda da radi fejslifting koji bi ženu vratio na neki izgled od pre dvadeset godina kada je stvarno izgledala super“, objasnila je doktorka.

Madona pre 20 godina i sada je potpuno druga osoba.
Profimedia, Instagram 

Procena je da je potrošeno najmanje 215.000 dolara na operacije bez ostalih tretmana za podmlađivanje kože, a očigledno da novac nije garant da ćete izgledati mladoliko ukoliko nemate meru sa zahvarima. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!