Taman smo pomislili da Madona više ne može da nas iznenadi, a njoj padne nešto novo na pamet zbog čega samo možemo da se uhvatimo za glavu i pitamo "zašto?".

Naravno, i ovog puta tema je njen Fotošop, zbog čega su čak i najtvrdokorniji fanovi mišljenja da sad zaista već preteruje.

Naime, njena ćerka Lurdes Leon nedavno se fotografisala u stilu 90-ih, a zbog fotki mnogi su istakli da je zaista slika i prilika majke iz mlađih dana. Međutim, onda je Madona u sve umešala svoje prste i fotošopirala sebe na fotografiju sa Lurdes, napisavši: "Mi smo u bendu sada".

Pevačica je pozirala u korsetu i mrežastim čarapama, a na fotki izgleda kao da je ćerki sestra, a ne majka.

Naravno, njeno standarno Fotošop preterivanje nije prošlo bez oštrih kritika. Iako su se ispod Instagram objave mahom mogle pročitati samo pohvale, fanovi na drugim mrežama baš i nisu bili tako slatkorečivi.

"Ovo više nema smisla", "Madona se igra sa nama", "Ti kao da pokušavaš da budeš sestra ćerki, a ne majka", "Zašto ne prihvatiš kako zaista izgledaš? I dalje imaš bolju liniju od mnogih, ali ovo je smešno. Tvoja ćerka ima 20 godina, ne ti", "Jezivo od jedne kraljice popa", "Ne miri se da stari pa to ti je", "pusti je da sija, ne moraš baš svugde da se guraš"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Mnogi su mišljenja i da pokušava da bude deo "ćerkinog kolača", odnosno da "održava" slavu preko Lurdes, s obzirom da njeno vreme tek dolazi, a ona godinama nije snimila nijedan hit.

Mnogi prozivaju Madonu da sad gradi slavu preko svoje ćerke.
MOSA / Backgrid UK / Profimedia 

Ova nova "drama" usledila je samo nekoliko dana nakon što je javno isprozivala svog nekadašnjeg dobrog prijatelja, repera 50 Centa jer je javno kritikovao njene gole fotografije.

Inače se u poslednje vreme o pevačici više priča zbog Fotošop fejlova i loših operacija zbog kojih je porede sa vanzemaljcem, ali ona se ne obazire na loše komentare, već radi šta joj volja, a još njenih novijih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!