Kada su u pitanju Madonina deca, daleko više se piše o njenoj ćerki Lurdes Leon, koja je, kako stvari stoje, i sama krenula stopama svoje majke.

Medijske stupce uglavnom puni kontroverznim ponašanjem, pokazivanjem neobrijanog pazuha na crvenom tepihu, kao i neprimerenim izjavama. Međutim, mnogi su zaboravili da Madona ima još jedno biološko dete pored ćerke, sina Roka Ričija koji je odrastao sa njenim bivšim suprugom.

Madona i Gaj Riči godinama su vodili rat oko starateljstva nad njim, sve dok sam Roko nije presekao i tokom svojih tinejdžerskih dana odlučio da živi sa ocem, a ne sa majkom.

Madona to, očekivano, nije dobro podnela, ali nakon meseci i meseci sudske bitke, Ričijevi advokati objavili su da će Roko ipak živeti sa ocem u Londonu.

Madona i Gaj Riči nekada su bili u braku.
Shutterstock 

Cela bitka oko starateljstva i krenula je jer Roko nije želeo više da putuje sa njom po turnejama, već je želeo da budu negde stacionirani. Prešao je kod oca, a čak i kada je sudinica u jednom trenutku presudila da treba da se vrati kod majke, Roko to nije želeo.

Prešao je kod oca, a čak i kada je sudinica u jednom trenutku presudila da treba da se vrati kod majke, Roko to nije želeo. U godinama koje slede, njihov odnos bio je čas kako treba, čas ne, ali danas su ipak sve nesuglasice uspeli da ostave iza sebe. Momak je blizak i sa Lurdes sa kojom je redovno u kontaktu.

Roko Riči veoma je blizak sa sestrom Lurdes.
pritnscreen/instagram 

Roko je u jednom trenutku i poželeo da se bavi nekim oblikom javnog posla, poput manekenstva, ali je veoma brzo od toga odustao i pronašao svoju sreću u umetnosti.

Obrisao je stari Instagram i otvorio novi profil, na kom se nalaze mahom nove fotke na kojima se oblači u stilu pedesetih i šezdesetih prošlog veka, a poznato je i da studira primenjene umetnosti.

Da mu slikarski zanat i te kako ide svedoči i informacija koja se pojavila u medijima, a to je da svoje slike prodaje u jednoj galeriji. Cena je vrtoglava, a najjeftinije delo može se kupiti za "samo" 24.000 evra.

Umetnine ne prodaje pod svojim imenom, već pod pseudonimom "Rhed".

Madonin sin prodaje umetničke slike pod imenom Rhed.
printscreen/Artsy.net 

Kako stvari stoje, kritičari su već blagonakloni prema njegovom radu, te se na stranici galerije može pročitati:

"Rhed je mlad umetnik u nastajanju čija je kulturna pozadina raznolika i nekonvencionalna. Njegovo detinjstvo je proteklo između Njujorka i Londona, što mu je dalo eklektičnu i raznoliku umetničku pozadinu."

Roko Riči bavi se slikarstvom.
printscreen/instagram 

"Društveni sukobi kao što su opsesija društvenim medijima, fiksiranje poznatih ličnosti i etiketa i generacijski problemi kao što su zloupotreba droga i depresija su teme kojima on pristupa na kodiran način", piše u ostatku biografije na sajtu galerije koji opisuje njegov rad. "Skoro kao da umetnik koristi slike da bi delovao kao portparol milenijumske generacije koja se predozirala toksičnim društvom"

Roko je već imao izložbu u glavnom gradu Britanije, a već ga nazivaju "novim Baskijatom ili Banksijem", a još njegovih fotografija i koliko se promenio od vremena kada su ga paparaci fotografisali na turnejama njegove majke pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako izgleda Madonin sin Roko Riči koji ne živi sa njom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!