Pune usne godinama su se smatrale sinonimom za lepotu. Ovaj deo našeg lica ima različite oblike - od tankih i širih do jedne deblje usne, nejednako naglašenih ili asimetričnih...

U prilog toj tvrdnji govori i to što je upravo povećanje usana i dalje jedan od najpopularnijih estetskih zahvata.

Fotografije usana poput Anđelininih ili Kajli Džener uglavnom su na listi želja mnogih žena u cilju da dostignu njihovu lepotu, ali da li ste se ikada pitali kako bi slavne dame kojima se toliko divimo izgledale bez svog "zaštitnog znaka"? Da li bi i u tom slučaju izgledale podjednako atraktivno?

Anđelina Džoli s manjim usnama bi izgledala znatno drugačije
Shutterstock 

Mi smo se malo poigrali u fotošopu kako bismo otkrili da li nešto poput usana može drastično da izmeni nečiji lik.

Primera radi, Anđelina Džoli bi zaista čudno izgledala da ima uža i manja usta, jer ipak njene usne su važile za najlepše na svetu! Ili pak jedna od najlepših žena svih vremena - Naomi Kembel?

Naomi Kembel poznata je po punim usnama, ali s manjim deluje kao druga osoba
profiemdia 

Takođe, moramo priznati da u ovom izdanju čak i zanosna Skarlet Johanson izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Međutim, nije jedina, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte kako bi upravo najpoznatije dame današnjice poput Megan Foks, Kim Kardašijan, Džej Lo, Lane Del Rej i mnogih drugih izgledale sa manjim usnama:

Instagram, Shuterstock Poigrali smo s malo s fotošopom i pogledali kako bi slavne žene iz sveta mode, muzike i umetnosti izgledale kada bi imale manja usta nego inače

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!