Kada je Fotošop u pitanju, Kardašijanke su profesionalci.

Zapravo, slobodno možemo reći da je i to ono što ih je proslavilo, a uprkos višegodišnjim prozivkama, nemaju nameru da stanu.

I okej, nisu jedine, (setimo se samo Madone i njenog neuspelog Fotošopa) ali su jedne od retkih koje fotošopiraju čak i decu.

Nije nepoznanica da se "elementi koji nedostaju" dodaju na fotku, pa je tako, primera radi, Nort Vest naknadno dodata na porodičnu fotografiju jer isprva nije želela da se fotografiše, a to nije usamljen slučaj.

Sada se Kim ponovo našla "na tapetu" nakon što je TikTok video jedne korisnice postao viralan.

@maiachondrialmembrane if you’re wondering where i’ve been, ive been preparing content for the launch of my podcast @she/her/liar ♬ original sound - maia

Naime, nakon što je Kardašijanka objavila fotogradije iz Diznilenda na kojima su njena ćerka Čikago i Kloina - Tru, fanovi su primetili nešto čudno. Obe su delovale kao da su nalepnice, ali je to bilo vidljivije na Kloinoj naslednici. Na stroriju koji je bio objavljen ranije, bile su Čikago i Stromi, Kajlina ćerka, koja je imala podignutu kosu u visok rep i nosila je belu duksericu u kojoj je kasnije pozirala Tru. Međutim, Tru je imala dve punđice, a njeno lice i frizura identični su kao na fotografiji koja je objavljena još na proleće.

"Kada sam ga prvi put pogledala fotku, odmah sam znala da nešto nije u redu", rekla je tiktokerka Maja.

"True samo izgleda očigledno fotošopano i kao da zapravo nije tamo."

"Ne samo da je fotošopirana, već ju je dodala na Storminu fotografiju iz oktobra, to je tako bizarno".

TikTok je brzinom svetlosti postao viralan, a s obzirom da već ima preko 11 miliona pregleda, preko 2 miliona lajkova i na hiljade komentara, jasno je zašto su fanovi ogorčeni na Kim. 

Fanovi su ogorčeni na Kim Kardašijan zbog lošeg Fotošopa.
Instagram 

"Kakav je to način, fotošopiraš decu, dokle više", "Izgleda kao nalepnica, i to loša", "Ne razumem zašto je toliki problem to ako Tru neće da se fotka, ili prosto nije ispala dobro na fotki. Čemu Fotošop?", "Vi se fotošopirajte do sutra, ali deca ne moraju da budu žrtve vaših bolesnih ambicija", "Treba im oduzeti telefone"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

I zaista, ako malo bolje pogledate, senke su čudne, a Truino lice zaista deluje kao da je potpuno isečeno sa ranije fotografije.

Kim Kardašijan fotošopirala je glavu Tru Vest na telo Stormi.
printscreen/instagram 

Kim se povodom svega za sada još uvek nije oglašavala, a sigurni smo da ovo nije poslednji put da lošim editovanjem pokuša da prevari ceo svet. 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!