Virdžil Ablo preminuo je u 41. godini života. Svoju tešku bolest držao je u tajnosti, kao i bitku koju je skoro dve godine vodio u pokušaju da se izleči.

Na događaju odavanja počasti preminulom modnom dizajneru, osnivaču brenda Off-White i kreativnom direktoru modne kuće Louis Vuitton, bivši slavni par Kanje Vest i Kim Kardašijan pojavili su se zajedno.

Iako je u vezi sa komičarem, Kim Kardašijan se na događaju pojavila sa bivšim mužem Kanjeom Vestom.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Juče je prikazana poslednja kolekcija preminulog Virdžila, a tom prilikom zabeležen je ulazak nekadašnjeg slavnog para.

S obzirom na to da se ovaj par rastao i da je Kim sada u vezi sa komičarem Pitom Dejvidsonom, njihov zajednički dolazak šokirao je fanove i razvio čitav niz nagađanja.

Ubrzo su se slike i snimci sa događaja proširili društvenim mrežama, a fanovi su pisali da se nadaju da će se Kim i Kanje pomiriti.

- Nadam se da će rešiti stvari i biti ponovo zajedno - navodi se u opisu videa koji je podelila verifikovana stranica na TikToku "The new wawe".

@.thenewwave

Hopefully they can fixing things in the relationship

♬ original sound - The New Wave

Inače, Kim i Vest sedeli su zajedno sa svojom osmogodišnjom ćerkom Nort Vest u prvom redu na Abloovoj poslednjoj kolekciji, najavljenoj kao "proslava života i nasleđa dizajnera", na stadionu Marine u Majamiju.

Podsećamo, Kanje je nedavno povukao par poteza kako bi ponovo osvojio Kim. On je na svom Instagram profilu, pre nego što je obrisao sve slike, postavio zajedničku fotografiju sa bivšom ženom iz dana kada su bili zajedno, a prethodno je za medije rekao da želi da se približi Kim.

Kanje Vest očajnički želi da se pomiri sa Kim.
Jonathan Brady / PA Images / Profimedia 

- Moram da budem uz svoju decu najviše što mogu. Kada sam otišao iz kuće, kupio sam kuću pored. Činim sve kako bih bio blizu. Želim da to izrazim na najprimereniji način, ali moram da se vratim kući - rekao je Kanje.

S druge strane, Kim je trenutno na meti kritika zbog negiranja da je u vezi sa komičarem, iako sve fotografije na kojima su zajedno govore suprotno.

Kim Kardašijan uživa u ljubavi sa Pitom Dejvidsonom, iako se na događajima pojavljuje sa Kanjeom.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia