Naslednica luksuznog hotelskog lanca i starleta Paris Hilton (40) udala se za preduzetnika Karteta Reuma na raskošnoj ceremoniji održanoj na imanju njene porodice na Bel Eru.

Ema Roberts, Ešli Benson i Bebe Reksa samo su neki od brojnih zvanica s A-liste gostiju koji su se pojavili na venčanju bogate naslednice.

paris hilton
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Jako sam uzbuđena zbog sledećeg poglavlja i neverovatnog partnera na kojeg se mogu osloniti. Naša veza je zasnovana na jednakosti i činimo jedno drugo boljim ljudima.

Apsolutno ga je vredelo čekati - izjavila je Paris za magazin "Vogue".

Naravno, venčanju je prisustvovala i Kim Kardašijan, sa kojom Paris neko vreme nije bila u dobrim odnosima.

Kim je na venčanje stigla u crnoj toaleti koja je otkrivala veći deo njenih grudi, pa su mnogi komentarisali da je pokušala da ukrade mladinu pažnju.

kim kardasijan i paris hilton
Youtube 

Naime, poznato je kako je Paris stvorila Kim kada je počela da se pojavljuje sa njom u javnosti, a svi su hteli da znaju ko je zanosna crnka raskošnih oblina pored razuzdane bogatašice.

Verovali ili ne, Kim je tada bila asistentkinja bogate naslednice, pa joj je tako jedno vreme sređivala garderobu. Svađa je nastala u trenutku kada je Kim postala zanimljivija od Paris, ali s godinama izgladile su odnos.

kim kardasijan
Instagram 

Ipak, i dan danas mnogi tvrde da su Kim i Paris sve vreme bile bliske prijateljice, te da je sve bio samo dobar marketinški trik.

Podsetimo, Paris i Karter u vezi su od kraja 2019. godine, a pre toga su bili prijatelji 15 godina. Inače, Hilton, koja je poznata po razuzdanom ponašanju, se još nije udavala, iako joj je ovo već četvrta veridba.

Paris je 2002. bila verena za modela Džejsona Šoa, 2005. za Grka Paris Latsisa i 2018. za glumca Krisa Zilku, a nedavno je otkrila i da je bila žrtva zlostavljanja.

Kako je Kim izgledala na venčanju i zašto su svi pogledi bili uprti u nju, pogledajte u galeriji u nastavku:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kim Kardašijan na venčanju Paris Hilton