Pripreme za venčanje Paris Hilton i Kartera uveliko traju. Paparaci su već zauzeli svoje pozicije, a samo nedelju dana pre svečane ceremonije promenjena je i lokacija svadbe koja će se dogoditi za dva dana, 11. novembra.

Paparaci su već ulovili određene detalje, pa se tako dronom može videti ogroman drveni podijum za ples koji je napravljen pored bazena, dok su cvetni aranžmani u bašti urađeni u obliku inicijala popularnog para.

Ipak, iako danas mnogi smatraju da je Paris samo jedna žena koja promoviše skupu garderobu i luksuzan život, ona je daleko od jedne "razmažene naslednice".

Takav imidž je u javnosti izgradila namerno, a zaboravljeno je da je godinama vredno stvarala pravo kozmetičko carstvo. Za samo jedan nastup kao DJ zarađivala je preko 100.000 evra.

Paris Hilton
Shutterstock Paris Hilton

Kažu da je Paris diktirala trendove još dok društvene mreže nisu postojale i bile toliko aktuelne. U svom dokumentarcu "This is Paris", ova zanosna plavuša je nakon 20 godina odlučila da progovori o svom detinjstvu.

- Veoma sam ponosna na sve što sam postigla i osećam da je toliko zabluda u vezi mene. Želela sam da pokažem ljudima ko sam zapravo bila i ko jesam - rekla je ona.

Paris Hilton je otkrila da je bila žrtva zlostavljanja, kao i da dan danas ima traume zbog toga.

Ona je istakla da njeni roditelji nisu uspevali da izađu na kraj sa njom dok je bila tinejdžerka, pa su je poslali u školu za prevaspitanje i promenu ponašanja u Juti, u kojoj praktično da nije imala kontakt sa stvarnim svetom.

- Bila sam dete, a bacali su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu - ispričala je.

Polaznicima su davali tablete za smirenje, bacali su ih u samice kao da su u zatvoru, a nisu imali privatnost čak ni tokom tuširanja - i tada ih je osoblje nadgledalo.

Ona tvrdi da su bili kontinuirano ponižavani i mučeni, a da je ona sama dobijala i batine i lekove na recept.

- To je trebalo da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad bih ustala, pa do kraja dana, svi bi vikali na mene, vrištali bi mi u lice, konstantna tortura. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari.

Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da je njihov cilj bio da nas sve slome. Maltretirali su nas i fizički, udarali nas i davili. Želeli su da nas zaplaše, da se ne bismo pobunili - rekla je Paris i dodala:

- Želim da budem glas te dece i odraslih koji su prošli kroz ova iskustva. Želim da ovakve stvari prestanu za sva vremena i učiniću sve što je u mojoj moći da to uradim - rekla je Paris i dodala da ranije nije želela da govori o tome jer je smatrala da je to sramota.

- Dobijam brojne mejlove od ljudi koji su bili u istoj školi i preživeli isto što i ja. Pišu mi da sam hrabra što sam ovo ispričala.

Nikada to nikome nisam rekla, jer sam bila toliko istraumirana da nisam htela to ni da pominjem - rekla je i dodala da zaposleni u školi zaslužuju da budu u zatvoru.

Paris je priznala i da je lik "glupe plavuše" stvorila kako bi na neki način zaštitila svoju psihu od traume nakon tog iskustva i kako bi preživela u surovom svetu šoubiznisa.

U istom dokumentarcu progovorila je o činjenici da je bila među prvim slavnim osobama čiji je erotski snimak završio na internetu.

Ova multimilionerka je ispričala kako je imala samo 18 godina kada je pristala da je njen tadašnji partner snimi tokom se*sa, te da je bila uverena da to niko drugi neće videti.

Iako zbog te situacije nije više verovala muškarcima i nije želela da ulazi u ozbiljnu vezu, Paris se za dva dana udaje za Kratera.

- Sada sam sa najsavršenijim muškarcem i osećam se toliko sigurno. Konačno sam otvorila svoje srce po prvi put i to je najbolji osećaj na svetu - zaključila je Paris koja je svojevremeno pretrpela i nasilje od jednog muškarca.

 Više fotografija Paris Hilton pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram, AKM Images / Backgrid USA / Profimedia Paris Hilton otkrila ime deteta