Paris Hilton se priprema za premijeru dokumentarnog filma na Jutjubu pod nazivom „This Is Paris“. Film će gledaoce uputiti u život zvezde, čiji je pradeda Konrad Hilton, osnovao legendarni lanac hotela „Hilton“. Između ostalih tema, Paris će govoriti o psihičkom zlostavljanju koje je doživela kao tinejdžerka.

"Nervozna sam", priznala je Paris u kratkom trejleru filma.

„Drhtim. Teško je čak i jesti, jer mi se stomak uvija užasnom snagom. To je nešto veoma lično i ne volim da pričam o tome. Niko zaista ne zna ko sam. Kada sam bila mala, dogodilo se nešto o čemu nikada ni sa kim nisam razgovarala. Još uvek imam noćne more. Jedino što me je sprečilo da poludim bila je pomisao na to ko želim da postanem u budućnosti kada se svega toga oslobodim", rekla je Paris.

Ako je suditi po opisu dokumentarca „This Is Paris“, film otkriva tajne prošlosti Paris Hilton. U filmu se naslednica višemilionskog bogatstva pojavljuje kao običan tinejdžer suočen sa traumom. Cilj je da film publici prikaže šta se zapravo krije iza njene slave i glamuroznog načina života.

Takođe, u kadru će se pojaviti i Niki Hilton, sestra Paris, kao i njihova majka, Kejti Hilton.

Tokom jednog gostovanja u martu mesecu u emisiji „The Talk“, Paris je izjavila da je snimanje dokumentarca za nju "veoma terapeutsko".

„Počela sam da razmišljam o svojoj prošlosti i onome što sam prošla i shvatila sam koliko je to uticalo na moj život i koliko dugo sam tu traumu držala u sebi. Kad ljudi odgledaju ovaj film, upoznaće i moju drugu stranu. Film mi je pomogao da otkrijem mnogo toga o sebi", rekla je ona.