Bivša manekenka, glumica, pevačica i poslovna žena Paris Hilton i njen verenik Karter Reum uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Naime, slavna 40-godišnja plavuša je trudna, javljaju strani mediji.

Par je vest o trudnoći prihvatio s oduševljenjem s obzirom na to da već neko vreme razmišljaju o bebi. Naime, u podkastu LediGang, Paris je nedavno otkrila kako je zaledila jajne ćelije, a na to ju je pre nekoliko godina nadahnula prijateljica Kim Kardašijan.

Otkrila je tada kako planira postati majka dvoje dece - odjednom. Otvoreno je pričala i o svojim porodičnim planovima, uključujući i činjenicu da je već odabrala ime za jedno od svoje buduće dece.

paris hilton trudna
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Prvo, već smo isplanirali, biće blizanci, dečak i devojčica. Kad zaledite jajne ćelije možete da birate želite li dečaka, devojčicu ili blizance. Imam bebu London, koja je devojčica, i pokušavam da smislitim ime za dečaka", ispričala je nedavno Paris.

Takođe je istakla kako joj je jako teško da se odluči za jedno muško ime. Inspiracija joj je, tvrdi, majka koja je i njoj dala ime po gradu.

Podsetimo, nakon nesretnog i turbulentnog ljubavnog života, čini se da je napokon pronašla svog princa na belom konju. Od prve veridbe prošlo je 19 godina, a od poslednje je prošlo nešto više od dve godine.

Iako još ništa nije potvrdila službeno, za magazin "Ok" je komentarisala njeno buduće venčanje. Inače, Paris je u vezi sa zabavljačem i di-džejem Karterom Reumom.

Instagram, AKM Images / Backgrid USA / Profimedia Paris Hilton otkrila ime deteta

"Naše venčanje će biti intimnije. To je dan o kojem sanjam čitav život i sad sam pronašla svog princa. Jednostavno ne mogu da dočekam", ispričala je jednom prilikom poznata naslednica.

Podsetimo, Paris je pre nekoliko meseci šokirala javnost dokumentarcem "This Is Paris" u kome je između ostalog progovorila je o traumatičnom periodu dok je odrastala - bila je zlostavljana, a od toga se ni danas nije u potpunosti oporavila.