Dokumentarni film „This is Paris“ odbrojava dane do svoje premijere na Jujtubu. Paris Hilton odlučila je da 14. septembra predstavi svoj život kroz naočare kroz koje do sada publika nije imala priliku da ga vidi. Tim povodom, Paris je nedavno najavila da će govoriti o stvarima o kojima nikada nikome nije pričala, a sada su se pojavili novi detalji.

Paris Hilton
Shutterstock Paris Hilton

Naime, ona je otkrila da je pretrpela psihičku torturu, fizičko zlostavljanje i oduzimanje ličnih stvari kada je sa 17 godina poslata u internat. U intervjuu za magazin People, Paris je otkrila da je živela sa roditeljima u Njujorku, kao i da oseća da je bila primorana da postane velika buntovnica.

„Bilo je baš lako da se iskradem i odem u klubove i na žurke. Moji roditelji su bili toliko strogi, da sam morala da postanem buntovnica. Kažnjavali su me tako što bi mi uzimali mobilni telefon, kreditnu karticu, ali ništa im nije polazilo za rukom. I dalje bih izlazila“, počela je…

Njeni roditelji su smatrali da je jedino rešenje bilo odlazak u internat.

„To je trebalo da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad bih ustala, pa do kraja dana, svi bi vikali na mene, vrištali bi mi u lice, konstantna tortura. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da je njihov cilj bio da nas sve slome. Maltretirali su nas i fizički, udarali nas i davili. Želeli su da nas zaplaše, da se ne bismo pobunili“, rekla je Paris i dodala:

„Želim da budem glas te dece i odraslih koji su prošli kroz ova iskustva. Želim da ovakve stvari prestanu za sva vremena i učiniću sve što je u mojoj moći da to uradim“, rekla je Paris i dodala da ranije nije želela da govori o tome jer je smatrala da je to sramota.

Ipak, predstavnici škole koju je Paris pohađala, naveli su da je škola prodata pre 20 godina i da ne mogu da potvrde, ali ni da demantuju ove navode. Nisu želeli da komentarišu postupke prethodnih vlasnika, ali Paris ostaje odlučna u svojoj nameri.

Do premijere filma je ostalo još malo, a ona je u njegovoj najavi rekla sledeće:

„Jedino što me je sprečilo da poludim bila je pomisao na to ko želim da postanem u budućnosti kada se svega toga oslobodim".