Najpopularnija plus sajz manekenka Ešli Grejem nedavno je objavila da je ponovo u drugom stanju, a sada je prvi put viđena u javnosti sa mužem Džastinom Ervinom u Njujorku, nakon saznanja da će postati roditelji.

Za ovu priliku Ešli je obukla široku crnu haljinu koju je ukombinovala sa sandalama na štiklu, sve vreme držeći supruga za ruku. Manekenka je sve ukombinovala sa sandalama na štiklu, diskretnim nakitom, svetloroze tašnom, a kosu je podigla u punđu.

Grejemova se često nalazila na meti kritika zbog svog izgleda, a surovi komentari nisu izostali ni ovaj put.

esli grejem i dzastin ervin
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Samo kad bi malo smršala", "Ovo uopšte ne izgleda lepo, a nije ni zdravo da ima ovoliko kilograma", "Užas", "Kome ovo može da bude lepo", "U redu sad je trudna, ali inače propagiranje debljine uopšte nije normalno", samo su neki od komentara.

Sa druge strane, bilo je onih koji su stali u odbranu lepe Ešli.

"Zašto ste tako surovi prema njoj?", "Dosta više sa zlostavljanjem žena, pustite nas da izgledamo kako želimo","Predivna žena, još lepša kao trudnica",

"Njoj u životu ništa ne fali i nadam se da je nije briga za vaše zlobne komentare", "U licu je lepša od Viktorijinih anđela", neke su od reakcija.

Instagram Ešli Grejem jedna je od najlepših manekenki današnjice, a svoje platforme koristi i da otvoreno diže svest o brojnim problemima.

Podsetimo, manekenka je srećne vesti sa svetom podelila na Instagramu, gde je objavila fotografiju na kojoj pozira gola i držeći se za trudnički stomak.

Ovo nije prvi put da je pozirala gola. Naime, poznata je po tome što ističe "body positivity" i ljubav prema samom sebi, kakvi god bili.

Sudeći po fotografiji koju je objavila, Ešli je u poodmakloj trudnoći, a drugo stanje joj i te kako prija, pa mnogi pored čestitki, pišu i da manekenka blista u drugom stanju.