Najpoznatiji plus size model na svetu neretko objavljuje fotografije na kojima je obnažena, a za to ima važan razlog.

Manekenka Ešli Grejem vrlo brzo je stekla svetsku slavu, ali i još nešto: poštovanje žena iz svih krajeva sveta. Ona neretko otvoreno govori o tome šta je normalno telo i o nametnutim standarima lepote, posebno kad je u pitanju ženska figura, zbog čega su joj dame zahvalne.

Ona često sve kaže bez imalo reči - svojim fotografijama na kojima ne nosi mnogo odeće i kojima želi da pokaže da ne moramo i ne možemo svi da imamo mere 90-60-90.

"Ne objavljujem svoje polugole fotografije zbog lajkova", kaže Ešli i dodaje:

"Objavljujem svoje polugole fotografije da bi neko ko je 10 godina mlađi od mene znao da nije nenormalno imati veliku zadnjicu i višak na kukovima."

Ona je u razgovoru za magazin Porter istakla da je zahvalna na tome što ima priliku da kaže šta je lepo i šta je u redu.

"Volela bih da je, kad sam ja bila mlađa, postojao neko ko će biti otvoren koliko sam ja, ko neće imati strah od celulita i sala na leđima, kako bih znala da je to normalno, da bih znala da telo izgleda tako", objasnila je manekenka.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Ešli Grejem jedna je od najlepših manekenki današnjice, a svoje platforme koristi i da otvoreno diže svest o brojnim problemima.