Jedna od najpopularnijih plus sajz manekenki na svetu, 33-godišnja Ešli Grejem krajem januara prošle godine postala je majka dečaka Isaka.

Sada novopečena majka uživa u čarima roditeljstva sa suprugom Džastinom Ervinom, a na društvenim mrežama često deli brojne simpatične trenutke.

Ranije je otkrila je kako je prvu trudnoću u početku skrivala, i to zbog posla. Izgleda da je i s drugom slična situacija. Naime, objavila je fotografiju s već povećim stomakom, kojom je otkrila da sa suprugom čeka drugo dete.

"Protekla godina je bila puna malih iznenađenja, velikih gubitaka, poznatih početaka i novih priča. Tek počinjem da procesuiram i slavim drugu trudnoću i sve ono što nam novo poglavlje donosi", napisala je emotivna Ešli, koja je pozirala gola za ovu priliku.

U šumi i uz tmurno vreme, na sebi je imala samo košulju kojom je prekrila strateška mesta na telu.

Ovo nije prvi put da je pozirala gola. Naime, poznata je po tome što ističe "body positivity" i ljubav prema samom sebi, kakvi god bili.

Tako je jednom prilikom s obožavateljima na društvenim mrežama odlučila da podeli nesavršenosti sopstvene figure kako bi ohrabrila druge.

esli grejem trudna
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Ista ja. Nekoliko novih priča", poručila je u opisu fotografije na kojoj joj se naziru strije. Njena hrabrost uskoro je nagrađena brojnim komentarima podrške.

"To su ožiljci žene ratnice", "To je sasvim normalno", "Izgledaš predivno, baš poput tvog sina", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod fotografije.

Podsetimo, manekenka je jako ponosna što je sina na svet uspela da donese prirodnim putem.

"Porođaj je trajao šest sati, prirodno i kod kuće", nedavno je zaključila manekenka u intervjuu za podcast "Pretty Big Deal".

Inače, Džastin i ova 33-godišnjakinja u braku su od 2010. godine, a njihova ljubavna priča je prilično neobična. "Stvarno mi se sviđaš i želim da budem tvoj dečko. Hoćeš li da budeš moja devojka?", pitao me je.

Rekla sam da, ali istina je da nisam bila sigurna", rekla je Ešli svojevremeno o početku njihove ljubavi, dodajući da nije bio njen tip i da je bila nesigurna i puna trauma iz prethodnih odnosa.

Instagram Ešli Grejem jedna je od najlepših manekenki današnjice, a svoje platforme koristi i da otvoreno diže svest o brojnim problemima.