Naslednica luksuznog hotelskog lanca i starleta Paris Hilton (40) udala se za preduzetnika Karteta Reuma na raskošnoj ceremoniji održanoj na imanju njene porodice na Bel Eru, javlja Daily Mail.

Ema Roberts, Ešli Benson i Bebe Reksa samo su neki od brojnih zvanica s A-liste gostiju koji su se pojavili na venčanju bogate naslednice.

40-godišnja starleta srećne vesti je potvrdila i na svom Instagramu, gde je objavila fotografiju kojom je pokazala i u kakvoj je kreaciji svom vereniku rekla sudbonosno "da".

"Moje zauvek počinje danas 11/11", napisala je Paris te je oznakama ispod fotke dala do znanja da je uz Hilton dodala i Kerterovo prezime Reum. Venčanicu koju je nosila potpisuje Oskar de la Renta.

U julu ove godine Paris i Karter objavili su da čekaju svoje prvo dete, a par meseci ranije objavili su da su se verili.

"Kad pronađete svoju srodnu dušu, ne samo da to znate - osećate to. Moja ljubav i ja smo zajedno od našeg prvog sastanka, a za moj rođendan organizovao je posebno putovanje u tropski raj. Dok smo šetali na večeru, Karter me je odveo do mesta ukrašenog cvećem i kleknuo na jedno koleno. Rekla sam "da, da zauvek". Nema nikog drugog s kime bih radije provela večnost", napisala je američka bogatašica tada.

Instagram, AKM Images / Backgrid USA / Profimedia Paris Hilton otkrila ime deteta

Par je u vezi od kraja 2019., a pre toga su bili prijatelji 15 godina. Inače, Hilton, koja je poznata po razuzdanom ponašanju, se još nije udavala, iako su joj ovo već četvrta veridba. Paris je 2002. bila verena za modela Džejsona Šoa, 2005. za Grka Paris Latsisa i 2018. za glumca Krisa Zilku.

Osim brojnim veridbama, bogatašica je svojevremeno šokirala javnost i privatnim kućnim videom s bivšim dečkom Rikom Salomonom.

paris hilton
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia