I dok mnogi misle da članovi porodice Kardašijan funkcionišu besprekorno zahvaljujući popularnosti i uspesima koje su stekli, Kim Kardašijan nas uverava u suprotno. Nakon što je u emisiji uživo isprozivala članove svoje porodice, sada otkriva kakav je njen odnos sa decom.

Kao majka četvoro dece, otkrila je šta se dešava iza zatvorenih vrata njene velelepne vile. Kim je priznala da nije savršena, ali da se trudi da učini sve za Nort, Sejnta, Čikago i Psalma.

- Nisam se baš najbolje pokazala kada su pokloni ili čak i podmićivanje u pitanju. Time se baš služim. Brzo pokleknem, u stanju sam sve da im dam - počela je Kim u epizodi "Mom Confessions", gde je odgovarala na pitanja o roditeljstvu.

Kim i Nort
pritnscreen/instagram 

Kim je naglasika da svoje da svoje naslednike nikada ne laže ni za šta.

- Trudim se da ih nikad ne lažem. U početku jesam, ne bih li lakše mogla da ih izvedem iz kuće ili tako nešto, ali sam brzo promenila tu ploču. Iskrena sam u potpunosti - ističe ona.

Ipak, Kim kaže da njena najstarija ćerka Nort "ne bira sredstva" kada se njih dve ne slažu. Kako kaže, Nort "puca pravo u čelo", zbog čega često ume i da povredi Kim.

Oni će dobiti nakit, ponija, električni automobil i unikatne satove
Profimedia Oni će dobiti nakit, ponija, električni automobil i unikatne satove

- Kad se desi da se ne slažemo, Nort misli da će me povrediti rečima: "Kuća ti je baš ružna. Ko još živi ovako?! Sve je belo". Ona smatra da mene to boli, pa namerno to radi. S jedne strane mislim da je to prilično okrutno od nje, a s druge mi zaista ne smeta, jer volim svoju kuću - izjavila je Kardašijanova.

Podsetimo, tokom gostovanja u jednoj od emisija kod Elen Dedženeres, Kim je otkrila da su njeni mališani poptuno različiti.

- Nort je baš "got". Lepi lažne tetovaže po licu, sluša "Blek sabat"... Sejnt je genije za tehniku, igrice, vidim da ga kompjuteri baš zanimaju. Psalm gleda "Patrolne šape", "Automobile" i time je opčinjen. A Čikago je moja priznceza. Sve što ima veze sa princezama, to je ona. Prava mala devojčica - rekla je Kim o čijoj modnoj transformaciji bruji ceo svet.