Već neko vreme priča se o navodnom pomirenju Kim Kardašijan i Kanjea Vesta. 

Uskoro i zvanično bivši supružnici često su viđani poslednjih meseci u veoma prisnom odnosu, što je prevazilazilo njihove tvrdnje da su bliski samo zbog dece.

Kim je koristila svaku priliku da promoviše rad svog supruga, a čak se pojavila i na bini kao jedan od aktera u predstavljanju njegovog novog albuma "Donda".

Nedavno se našla i u ulozi voditeljke čuvenog američkog šou programa "Saturday night live", a glavni pomagač bio joj je niko drugi do Kanje.

kim kardasijan sve vreme je gledala u kanjea
printscreen/youtube 

Kim je sve vreme tokom monologa gledala u nekadašnjeg partnera koji je bio u prvom redu koji je gotovo bio njen inspicijent. Sa njim se i pre finalne večeri konsultovala o svemu, počev od kostima, pa sve do ponašanja pred kamerama.

kim i kanje nedavno pred snl
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog toga su svi bili ubeđeni da će mu Kim konačno dati drugu šansu, ali se to nije dogodilo. 

Zapravo, izvori bliski starleti kažu da izbegava da se Kanjeu i javlja na telefon, kulira njegove poruke, a većinu vremena posvećena je drugim projektima, deci, ali i flertovanju sa potencijalnim novim partnerima.

Kanje je svestan da je ispao magarac, jer mu je bivša supruga sve vreme davala lažnu nadu, a kakav će biti razvoj situacije, ostaje da vidimo, a kako su izgledali u doba ljubavi, pogledajte u galeriji na kraju teksta:

Profimedia Kanje Vest želi da spase brak sa Kim Kardašijan