Dok njegova bivša supruga Kim Kardašijan (40) uživa u novoj ljubavi s 13 godina mlađim komičarem Pitom Dejvidsonom, Kanje Vest (44) iznenadio je stavom o njihovom odnosu.

Reper se pojavio u sredu u Skid Rowu, delu Los Anđelesa poznatom po siromaštvu i beskućnicima i održao govor o tome kako Bog želi da on i Kim ponovo budu zajedno, piše Page Six.

- Bog želi da vidite da se sve može da se iskupi. U svim ovim vezama, pravili smo greške. Ja sam pravio greške. Javno sam radio stvari koje nisu prikladne za supruga, ali danas sam ovde kako bih promenio tu priču . Ako neprijatelji mogu da razdvoje "Kimye", milioni drugih porodica će da vide da je OK ako se razdvoje...

Ali kada Bog, koji je već pobedio i dalje će da pobeđuje, opet spoji "Kimye", milioni porodica će time da budu nadahnuti i videće da mogu da prevaziđu razdvojenost, traumu koju đavo koristi kako bi držao ljude u očaju dok drugi ljudi gaze beskućnike dok idu u Gučijevu prodavnicu- rekao je reper.

kanje vest
Jonathan Brady / PA Images / Profimedia 

Nakon toga je ocrnio šou "Keeping Up With Kardashians" koji je njegovu bivšu ženu i njenu porodicu lansirao među najpoznatije u ćitavom svetu. 

"Ne dopuštam kanalu E! da piše priču moje porodice.Ja sam sveštenik u mojoj kući", rekao je reper, pa dodao:

'Moram da budem što više uz svoju decu. Radim sve da bih bio u toku sa situacijom. Pokušavam sve ovo da izrazim na što normalniji način, ali moram da se vratim kući". Mnogi su ovaj njegov govor okarakterisali kao očajnički potez u pokušaju pomirenja s bivšom suprugom.

Inače, Kim je predala zahtev za razvod Kanjea u februaru i iznenadila javnost. Par ima zajedno četvoro dece i u braku su od 2014. Pre nekoliko meseci on je navodno bio s Irinom Šajk, a nedavno se šuškalo da je započeo vezu sa manekenkom Vinetrije.

kanje vest i kim kardasija
Shutterstock 

S druge strane Kim izgleda da veoma uživa u novoj vezi, a komičar se nedavno pojavio u javnosti s ljubavnim ugrizima koje mu je ona napravila.

Par ima četvoro dece - Nort Vest (rođena 2013. godine), Saint Vesta (rođenog 2015. godine), Čikago Vesta (rođene 2018. godine uz pomoć surogat majke) i Psalma Vesta (rođenog 2019. godine uz pomoć surogat majke).

Profimedia Kanje Vest želi da spase brak sa Kim Kardašijan