Kada je pre nekoliko dana u jednom itnervjuu izjavio da se zapravo nikada nije razveo od Kim Kardašijan, slavni reper Kanje Vest zbunio je čitavu javnost.

Naime, on je tom prilikom otkrio da nikada nije video papire za razvod, kao i da želi pomirenje sa svojom suprugom.

Ipak, samo par dana bilo je dovoljno da se slavni reper predomisli. Strani mediji bruje o njegovoj novoj vezi jer je viđen u društvu dvadesetdvogodišnje manekenke Vinetrije.

kanje vest i kim kardasijan
Profimedia 

Kanje i Vinetrija viđeni su na jednoj košarkaškoj utkamici, zbog čega se spekuliše da je ovaj par u ozbiljnoj vezi jer je ovo njihovo prvo zajedničko javno pojavljivanje.

Mediji navode da je Vinetrija bila sa Kanjeom u Majamiju dok je reper davao intervju u kom ističe da želi da se pomiri sa Kim.

Podsetimo, iako se u poslednje vreme šuška o navodom pomirenju Kim i Kanjea, nedavno su procurili novi detalji.

Zapravo, izvori bliski starleti kažu da izbegava da se Kanjeu javlja na telefon, kao i da kulira njegove poruke, a većinu vremena posvećena je drugim projektima, deci, ali i flertovanju sa potencijalnim novim partnerima.

Vinetrija nije prva manekenka sa kojom povezuju Kanjea. Mediji su ove godine takođe pisali o njegovoj aferi sa Irinom Šajk, iako ni reper ni manekenka nikada nisu potvrdili niti demantovali te navode.

 Više fotografija manekenke pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Vinetrija