Taman kada smo mislili da nas više ništa ne može iznenaditi i da smo sve od maski koje prekrivaju čitavo lice videli od Kim Kardašijan, sada definitivno znamo šta stoji iza njenih stajlinga. Ili bolje reći - ko.

Popularni reper Kanje Vest uslikan je u Italiji, dok je išao prema aerodromu, ali njegovo izdanje iznenadilo je mnoge. Naime, reper je na glavu stavio masku zelenkaste boje, koja potpuno prekriva njegovo lice, ali paparaci su uspeli da "uhvate" repera.

kanje vest
Shuterstock Ipak, ni reper ni manekenka nisu komentarisali navode u medijima, a kao razlog njihovog rastanka mnogi navode i to što je Kanje Vest zakopao ratne sekire sa Kim što su potvrdile i poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

Pojedini izvori koji su videla Kanjea kažu da je reper imao mnogo problema sa maskom, jer su primetili da uporno pokušava da spreči njeno pomeranje sa lica.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kanje Vest

Reper se opredelio za potpuno crni outfit, ali nikome nije jasno zašto nosi masku kroz koju mu se jedva oči vide, a to je izazvalo zgražavanje mnogih.

Ipak, neki ovaj Kanjeov potez povezuju sa bivšom suprugom Kim Kardašijan, koja je na Met Gali sve iznenadila svojim stajlingom. O njenim modnim izborima često se govori u poslednje vreme, dok mnogi misle da su čudni potezi slavnog para upravo posledica razvoda.

"Šta se sa njim dešava?", "Ko zna šta mu je u glavi", "Kim i on definitivno teraju kontru jedno drugome", "Ovo je odvratno", "Uplašila bih se da sam ga videla uživo", samo su neki od komentara koji već kruže društvenim mrežama.