Američki model Amber Rouz prošla je kroz pravu golgotu i sramotu zbog izjave koju joj je reper Kanje Vest uputio.

Naime, široj javnosti postala je poznata kada je uplovila u vezu sa ekstravagantnim reperom. Upoznali su se 2018. godine i bili su zajedno dve godine, a niko, pa ni ona sama nije očekivala da će na najniži mogući način biti ponižena od strane Kanjea.

Amber je pažnju medija svakako privlačila. Njen imidž stvarao je mnoštvo predrasuda, a "glavni krivci" za to bili su obrijana glava, tetovaže i bujne obline koje poseduje.

amber rouz
Youtube 

Dok su u to vreme mnogi spekulisali o potencijalnom venčanju Kanjea i Amber, usledio je raskid. Rouz je tvrdila da ju je reper varao sa Kim Kardašijan i da je u nju bio zaljubljen godinama.

Usledila su javna vređanja, kada je Amber nazvala Kim "razaračicom brakova", a potom je reagovao Kanje Vest. Njegova izjava i javno poniženje američkog modela i dan danas se pamti i prepričava.

- Da je Kim htela da bude sa mnom kada sam ja to prvi put poželeo, Amber se nikada ne bi dogodila. Drugoj ženi je teško da bude sa muškarcem koji je prethodno bio sa Amber. Morao sam se da se istuširam 30 puta nakon nje, kako bi Kim spavala sa mnom - rekao je tada Kanje i šokirao svet.

Od sramote koju je doživela, Amber nikada nije uzvratila ovoj reperovoj izjavi. Iako su je mnogi osuđivali za tetovaže, ona je 2000. istetovirala imena svoje dece na čelu - Beš i Sleš.

amber rouz
LYDIE / Sipa Press / Profimedia 

Trenutno je u vezi sa muzičkim producentom Aleksenderom "AE" Edvardsom sa kojim je prvi put viđena u oktobru 2018. godine. Danas slavi 37. rođendan, a ono što je posebno zanimljivo, to je da je Amber rođena na isti dan kad i Kim Kardašijan.

Ako je suditi po paparaco fotografijama, čini se da se Amber konačno oporavila od bola koji joj je Kanje naneo, jer je fotoreporteri često "ulove" sa osmehom na licu i dobrog raspoloženja.

Više fotografija Amber Rouz pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Nekad i sad