Amber Rouz bivša široj javnosti postala poznata nakon što je započela vezu s reperom Kanje Vestom. Upoznali su se 2008., zajedno su bili dve godine, a ona je plenila pažnju svojom obrijanom glavom, tetovažama i bujnim oblinama.

Iako su mnogi mislili da će njih svoje stati pred oltar, nakon raskida Amber je tvrdila da ju je Kanje varao s Kim Kardašijan u koju je godinama bio zaljubljen.

Tada je Amber počela da vređa Kim, nazvala ju je i razaračicom porodica, ali reper je uzvratio paljbu uvredom koja se i dan danas pamti.

Kanje Vest i Amber Rouz
LYDIE / Sipa Press / Profimedia 

"Da je Kim da bude sa mnom kada sam ja to prvi put poželeo, Amber se ne bi nikada dogodila. Drugoj ženi je teško da bude s muškarcem koji je prethodno bio s Amber. Morao sam se istuširati 30 puta nakon nje kako bi Kim spavala sa mnom", rekao je tada i šokirao svet.

Rouzova je sve ove godina ponosno nosila svoje tetovaže i neobičnu frizuru, ali je zato sve palo u vodu kada si je početkom 2020. na čelo tetoviala imena svoje dece - Beš i Sleš. Trenutno je u vezi s muzičkim producentom Aleksenderom "AE" Edvardsom s kojim je prvi put viđena u oktobru 2018. godine. 

Amber Rouz
Youtube 

Sada su je paparaci uhvatili u Los Anđelesu kako uživa u šetnji, a fotkala se i s obožavateljima. Nosila je sivi duks, a ružičastu je kožnu jaknu uskladila s kapom iste boje. Ova posebna manekenka zaista osvaja svojim divnim osmehom koji je pokazala i sada, iako zaista nikome nije jasno zašto je nove tetovaže stavila upravo na čelo. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Nekad i sad