Kanje Vest, otkad je izbacio novi album, ne prestaje da intrigira svetsku javnost.

Nakon što se u javnosti pojavljivao sa bizarnim maskama, a onda i plaštom preko glave, Kanje je sad napokon odlučio da pokaže šta to skriva.

On je na svom nalogu na Instagramu pokazao i te kako čudnu frizuru, koja izgleda kao da je frizer pomahnitalo radio mašinicom po njegovoj glavi. Njegovo novo izdanje mnoge je zaprepastilo i navelo da se zapitaju šta se sa slavnim reperom dešava.

Pored frizure, zanimljivo je da se on više neće u javnosti predstavljati kao Kanje Vest, već samo "Ye".

Naime, on je u avgustu ove godine predao zahtev za promenu imena, navodeći da za to ima privatne razloge. Sudija Vrhovnog suda Los Anđelesa je odobrila taj njegov zahtev.

Ono što je specifično je to da je Ye sraćenica imena njegovog albuma iz 2018. godine

Osim toga, reper je istakao da mu se to ime dopada jer se može naći na više mesta u Bibliji, što javnosti zvuči poprilično čudno i tajnovito.

Prema pisanju TMZ, na Kanjeovom rodnom listu sada piše samo Ye, a službeni dokument je to i dokazao. Ipak, mnogi ove njegove poteze povezuju sa bivšom suprugom Kim Kardašijan i njihovim razvodom.

kim kardasijan kanje vest
Shutterstock 

Podsetimo, Kim je podnela zahtev za razvod braka u februaru i nije tražila da joj se ukloni njegovo prezime Vest. Par ima četvoro dece, koja takođe nose prezime Vest. Ipak, paparaci su nedavno uhvatili Kim i Kanjea na večeri, što je pokrenulo sumnje da je sve to jedan veliki marketinški trik.

Kako je Kanje izgledao u prethodnih nekoliko pojavljivanja u javnosti, kada su mnogi zabrinuli za njega, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kanje Vest