Kanje Vest, koji je nedavno i zvanično promenio ime u Je, već nekoliko dana viđen je kako nosi jezivu gumenu masku preko lica. Sada se ponovo pojavio sa drugom, po mnogima još jezivijom maskom.

Obožavatelji su primetili da ima više različitih dizajna maske, a povezuju ih i s njegovom nedavnom službenom promenom imena.

Dok su mnogi komentarisali Kanjeovu modnu kombinaciju sa gumenim čizmama, naočarima i Balenciaga kožnu jaknu, neki su se osvrnuli na boju gumene maske i povezali je s "belom kožom" i celom izdanju pridali rasnu konotaciju.

kanje vest
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako maske više podsećaju na kostim za Noć veštica, neki sumnjaju i na novi Kanjeov poduhvat, liniju medicinskih maski namenjenih za prevenciju kovida-19.

Vest je najverovatnije samo hteo da se sakrije od javnosti, ali zapravo je privukao pažnju obožavatelja i šašaraca koji su bili željni da ga fotografišu iz što bolje ugla.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kanje Vest

Ipak, neki ovaj Kanjeov potez povezuju sa bivšom suprugom Kim Kardašijan, koja je na Met Gali sve iznenadila svojim stajlingom. O njenim modnim izborima često se govori u poslednje vreme, dok mnogi misle da su čudni potezi slavnog para upravo posledica razvoda.

"Šta se sa njim dešava?", "Ko zna šta mu je u glavi", "Kim i on definitivno teraju kontru jedno drugome", "Ovo je odvratno", "Uplašila bih se da sam ga videla uživo", samo su neki od komentara koji već kruže društvenim mrežama.