Od kako su se pre izvesnog vremena pojavili navodi da je problematični komičar Pit Dejvidson u vezi sa Kim Kardašpijan mnogi su bili ubeđeni da je u pitanju samo još jedan trač.

Međutim, kako stvari stoje izgleda da ipak između njih postoji nešto više od prijateljstva s obzirom da su viđeni nekoliko puta da se drže za ruke, a Pit je čak bio i na rođendanu čuvene mamadžerke Kris.

Zapravo čini se da komičaru nije problem da smuva neke od najlepših žena sveta dok se neki, po merilima ljudi, lepši frajeri i te kako muče da im dođu i blizu.

Ruku na srce, u Holivudu definitivno postoje i lepši i manje problematični frajeri, pa opet, na njegov šmek pale su i Arijana Grande, Kejt Bekinsejl, Kaja Gerber, Fibi Dinevor i evo sad na kraju čak i Kim iako je od njega starija čak 13 godina.

pit dejvidson
youtube printscreen 

Zato i ne čudi pitanje koje su postavili mnogi: "Zašto baš on?"

- Možda zato što je visok? Ili zato što zasmejava žene? - pokušale su da na to odgovore manekenka Emili Ratajkovski, nekadašnja manekenka Krisi Tajgen, kao i Beteni Frankel zvezda televizijskog šou programa "The Real Housewives of New York City".

Beteni se čak našalila da i da verovatno "ispaljuje dijamante iz privatnog dela tela".

pit dejvidson
pritnscreen/instagram 

Američki magazin People nije odgovorio na to pitanje, ali bacili su se u istraživanje ljubavnog života komičara koji nastupa od svoje 16. godine, a časopis "Forbes" ga je još 2016. uvrstio na listu 30 najuticajnijh mlađih umetnika. Za sada nije ušao na njihov popis najprivlačnijih, ali kako je krenuo, ko zna?

Lepotica i komičar

Za njega se vezuje opis "je ne sais quoi", odnosno "teško rečima objašnjena privlačnost" - opasna po žene. To se prvi put videlo 2018. godine kada se zabavljao sa pevačicom Arijanom Grande. Svi su tada mislili da je to samo još jedan njen hir. Ukratko, ona prelepa, a on sušta suprotnost Bredu Pitu, Džordžu Kluniju, Rajanu Rejnoldsu, Čaningu Tatumu ili bilo kom drugom poznatom frajeru.

arijana grande
Shuterstock 

Od momenta od kada je verio pevačicu, Dejvidsonov život pod lupom je javnosti, a nedugo nakon raskida uplovio je u aferu sa lepom Kejt Bekinsejl. Međutim, par je iste godine raskinuo, a odmah nakon toga komičar je otišao na drugo odvikavanje od alkohola i narkotika. Prvi put je to bilo 2017. godine nakon osmogodišnje zavisnosti.

Kada su ga tada pitali kako uspeva da "smuva" tako lepe žene, Dejvidson je otkrio:

"Moj ljubavni jezik, kada sam u vezi, je da se prema osobi sa kojom sam ponašam kao prema princezi. Trudim se da dajem što više. Ako ste u vezi treba da se trudite da se ta osoba oseća što posebnije".

Međutim, tom prilikom je i otkrio zašto tako brzo dolazi do pucanja.

Kako je za pomenuti magazin rekao, veze mu ne traju dugo jer "kad stavite toliko emocija ispred nekoga, to ga preplavi, a onda ljudi ne znaju kako da drže korak sa tim. Dakle, to za neke može biti odbojno".

"Naučio sam to u prošloj vezi", rekao je tada komičar, ali nije precizirao u kojoj, iako mnogi misle da je u pitanju odnos sa Arijanom.

Odrastanje bez oca

- Zaljubljen sam u ljubav. Tako sam odrastao. Nisam imao muški uzor u kući. Bili smo moja mama, sestra i ja, stoga mi je bilo prirodno pitati se: ‘Kad ću pronaći svoju princezu? To je sve što sam ikada želeo – ispričao je komičar jednom prilikom.

Svoju princezu je, kako se činilo, našao 2019. godine u manekenki Kaji Gerber, ćerki supermodela Sindi Kraford. Činilo se da ljubav cveta i da sve "puca" od emocija, ali njeni roditelji veoma su se protivili tom odnosu.

pit dejvidson i kaja gerber
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naglo su raskinuli 2020. godine, kada je raskid prokomentarisao rečima:

- Želim da imam dete. Mislim da bi to bilo sjajno. Ali se to, za sada, verovatno nije svidelo njenim roditeljima.

Zaljubljen u ljubav

Dejvidson je potom uleteo u vezu sa Fibi Dinevor, zvezdu "Bridgertona" u koju se zaljubio nakon što je video njene scene se*sa. Iako se mislilo da će ovaj odnos potrajti, pa čak se spominjao i brak, raskinuli su pre nekoliko meseci.

fibi dinevor
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U tom nekom periodu upoznaje i Kim Kardašijan i naravno, odmah mu je zapala za oko. Nastupali su zajedno u "Saturday Night Live" šou programu, kada je on glumio Aladina, a Kardašijanka princezu Džasmin.

kim kardasijan
Youtube Kim Kardašijan kao voditeljka emisije "Saturday Night Live"

Nakon toga viđeni su u jednom zabavnom parku, ali se tada tvrdilo da su samo prijatelji. Nakon toga, odale su ih fotografije na mrežama sa rođendana Kris Džener, a sada su viđeni kako se drže za ruke.

Kim je navodno "pala" na njegov dečački šarm, ali za sada ne želi da obelodani javno da su u vezi.

kim kardasijan i pit dejvidson
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Ja sam beznadežni romantik. Verujem u pravu ljubav. Verujem da je biti zaljubljen velika stvar i nadam se da ću biti dovoljno srećan da to pronađem – spremno je izjavio za magazin People kad su ga pitali kako bi sebe opisao kad je zaljubljen. Sve je rekao. A ima i princezu za kojom je toliko čeznuo. Ipak, vrlo su velike šanse da će zanesenost trajati sve dok se u blizini zavodnika novog doba zaljubljenog u ljubav ne pojavi nova kandidatkinja, a do tada, u galeriji ispod pogledajte sa kojim se sve slavnim lepoticama zabavljao:

pritnscreen/instagram Sve devojke Pita Dejvidsona