Nakon vrelog poljupca u "Saturday Night Live" mnogi su s pravom posumnjali da će Kim Kardašijan zaista završiti u zagrljaju poznatog komičara i zavodnika poznatih žena, Pita Dejvidsona.

Glasine da su u vezi dodatno je podgrejalo i to što su viđeni kako se drže za ruke na na roler kosteru na Knott's Scary Farmi u Buena Parku u Kaliforniji gde su se zabavljali povodom Noći veštica.

Par je bio u društvu Kortni Kardašijan i njenog verenika Travisa Bakera, a njihovo poznanstvo datira iz januara 2019. godine kada su zajedno prisustvovali rođendanskoj zabavi Kida Kudija, na koju je Kim došla u društvu bivšeg supruga, repera Kanje Vesta. 

Pit je dobar prijatelj i sa Travisom Barkerom, te ne čudi što su odlučili da se zajedno zabavljaju, ali Kim su navodno veoma razbesnele priče da je u vezi sa komičarem.

"Pobogu, samo smo prijatelji", rekla je prijateljima i istakla koliko je nervira što je povezuju sa svakim muškarcem sa kojim je bliža, pogotovo jer razvod još nije finaliziran.

kim kardasijan i pit dejvidson u zabavnom parku
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Uhvatila ga je za ruku jer se plaši ekstremnih stvari, i to znaju svi koji su ikada pogledali makar jednu epizodu "Keeping up with Kardashians". Samo uživa u druđtvu pozitivnih ljudi", rekao je izvor blizak Kardašijanki za Mirror. 

Inače Pit Dejvidson do skoro je bio u vezi sa Fibi Finevor, zvezdom serije "Bridgerton" sa kojom je navodno želeo i da se skrasi i osnuje porodicu.

Međutim, veza na daljinu je učinila svoje, te je glumica bila ta koja je stavila tačku na odnos. Sa druge strane, Pit se pre nje zabavljao i sa brojnim poznatim damama, od Kaje Gerber, pa sve do Arijane Grande sa kojom je bio i veren.

pit dejvidson i fibi dinevor ranije
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Da li je ovo samo način da zataškaju početak romanse ili su zaista samo prijatelji, pokazaće vreme, ali istina je da Kardašijanka odavno nije bila ovako dobro raspoložena kao od kada je Pit u njenom okruženju.