Kim Kardašijan predstavila je kolaboraciju svog bredna Skims sa italijasnkom modnom kućom "Fendi". Ali, ono što je zanimljivo jeste da ovo nije obična saradnja dva popularna brenda, već nešto mnogo više od toga.

Za saradnju sa brendom donjeg veša Skims, Kim Kardašijan, mnogi su rekli da je ovo najneočekivanija saradnja ove godine.

U utorak su dva brenda potvrdila izdavanje zajedničke kolekcije, koja će uključivati ​​asortiman haljina, helanki, bodija, čarapa donjeg veša, koja će se naći u prodavnicama od 9. novembra.

"I Fendi i Skims imaju kulturnu moć koja se veoma razlikuje jedna od druge, ali podjednako jaku", rekla je Kardašijan u saopštenju za štampu i dodala: "Delimo želju da pomeramo granice, razmišljamo drugačije".

Kako se navodi u saopštenju, ideja za saradnju došla je kada je kreativni direktor Fendija, Kim Džons, shvatio da svi njegovi saradnici čekaju da skinu sakoe usred sastanka. "Pomislio sam hajde da uradimo nešto zajedno", rekao je Džons.

Ukrašena logotipima Fendi i Skims, kolekcija uključuje rukavice, helanke i sportske grudnjake u jarkim bojama, poput narandžaste i jarko roze, kao i pripijene haljine u tonovima boje kože koje ističu siluete.

U kolekciji se nalazi i bela i militari boja kao i hulahopke, bodiji i donji veš sa Fendi x Skims logom.

"Uz zaštitni znak brenda Skims, čarapa i bodija, u najnovijoj kolekciji odeće naći će se i topovi, haljine, helanke i puffer jakna. Inovacija u tkaninama i kroju koja je tipična za Skims odeću u kombinaciji s luksuzom i kvalitetom Fendija mogu se nekima učiniti neočekivanim, ali sličnosti između naše kreativne vizije i ciljeva su tako blisko usklađene", rekla je Kim.

Za razliku od prošlih Skims padova, ova kolekcija će imati cenu koja je više u skladu sa Fendijevom luksuznom ponudom, pa tako za helanke treba da izdvojite 1.100 dolara, za pufer jakne 2.950 dolara, a za haljine čak 4.200 dolara, navodi Wall Street Journal.

Da je zaista sve tako kako je napisano potvrdila je i naša najpoznatija influenserka Tamara, koja se fotografisala u maslinasto zelenoj kombinaciji iz kolekcije, a potom to objavila na svom Instagramu.

tamara kalinic
pritnscreen/instagram