Naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić našla se na profilu Kim Kardašijan koju prati "samo" 260 miliona pratilaca.

Kim je podelila njenu fotografiju na svom storiju, a za to je imala bitan povod.

Naime, poznata Kardašijanka predstavila je kolaboraciju sa slavnim italijanskim brendom "Fendi". Iz dugogodišnjeg prijateljstva sa Kimom Džonsom nastala je limitirana serija Skims kolekcije koja je već izazvala lavinu komentara na mrežama.

"Uz zaštitni znak brenda Skims, čarapa i bodija koji prianjaju uz obline, u najnovijoj kolekciji odeće naći će se i topovi, haljine, helanke i puffer jakna. Inovacija u tkaninama i kroju koja je tipična za 'Skims' odeću u kombinaciji s luksuzom i kvalitetom Fendija mogu se nekima učiniti neočekivanim, ali sličnosti između naše kreativne vizije i ciljeva su tako blisko usklađene", rekla je Kim u saopštenju za javnost.

Da je zaista sve tako kako je napisano potvrdila je i naša najpoznatija influenserka Tamara, koja se fotografisala u maslinasto zelenoj kombinaciji iz kolekcije, a potom to objavila na svom Instagramu. 

kim podelila tamarinu sliku
pritnscreen/instagram 

"Treba vam cela kolekcija, verujte mi", napisala je Tamara u objavi, a nedugo potom njenu objavu šerovala je i Kardašijanka što je bez sumnje veliki uspeh za našu blogerku.

Tamara je poznata kao veliki trendseter, a zanimljivo je i to da svoje odevne kombinacije uglavnom smišlja sama. Njenim izborima ni najveći modni kritičari ne mogu da nađu manu, a često je ispiracija ne samo "običnim" ljudima, već i brojnim slavnim ličnostima, te nas ne bi iznenadilo da Tamaru vidimo i na profila drugih uticajnih ličnosti svetskog šoubiza.

- / SGP / Profimedia, Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia Tamara Kalinić