Ko gubi, ima pravo da se ljuti, a kako stvari stoje, ovo pravilo važi i za Skota Disika, bivšeg dečka Kortni Kardašijan, ali i za Šanu Moakler, nekadašnju suprugu Travisa Barkera.

Naime, iako su svi su željno očekivali njihove reakcije nakon vesti da su se kontroverzni muzičar i najstarija Kardašijanka verili, niko nije očekivao da će ovako brzo pokazati šta zaista misle o svemu.

Primera radi, iako je Kortni prekinula sa Disikom pre pet godina, istina je da on i dalje pati za njom, te da je jako teško podneo vesti.S obzirom da je nedavno raskinuo vezu sa 18 godina mlađom Amelijom Hamlin, ovo mu dodatno otežava sve.

"Skot je poludeo. Jako mu je loše i samo je pitanje trenutka kad će mu postati još gore", otkrio je izvor za Page Six.

skot disik tesko je podneo kortninu veridbu
Instagram 

Međutim, u slušaju Šane, situacija je drugačija. Ona se do sada nekoliko puta oglašavala tvrdeći da je im je brak pukao zbog Kim koja je, pre nego što će njena starija sestra ući u vezu sa nekadašnjim bubnjarem benda "Blink-182", imala sa njim aferu, a Barkerova bivša supruga tvrdila je da za to ima i dokaze.

Takođe, u jednom trenutku izbio je ogroman haos u njihovoj porodici nakon što je tvrdila da Kortni kupuje ljubav njene dece skupim poklonima, kao i da se njena ćerka Alabama "oblači kao prostitutka zbog Kortni", a njene fotke, ukolik oste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

printscreen/instagram Alabama Barker, ćerka Travisa Barkera

Alabama se čak i odselila od svoje majke i prešla da živi sa ocem i Kardašijankom, a kako su neki izvori tvrdili pre par meseci, Kortni doživljava kao pravu majku i raduje se što je njen otac sa njom.

Šana se sada, očekivano, oglasila na Instagramu, najpre sa rečima: "Trenutno sam nedostupna zbog spiritualnog čišćenja".

sana moakler stori
printscreen/instagram 

Potom je dodala:

"Tupac je jednom rekao: Pre nego što pitate zašto vas neko mrzi, zapitajte se zašto vas to uopšte i zanima".

sana moakler komentar na veridbu kortni i travisa
pritnscreen/instagram 

Komentari nisu izostali, a Šana je navodno prokoemtnarisala njihov odnos da su se našli, te da su "đubre i jedno i drugo". Sa druge strane, ni Kortni ni Travi nisu komentarisali postupke bivših, već uživaju u svojoj ljubavi, ali čisto sumnjamo da je ovo poslednji put da čujemo neke komentare njihovih bivših partnera.